Revelioanele au fost de fiecare dată pentru mulți oameni cel mai bun prilej de a-și da frâu liber pornirilor de moment și a-și îneca amarul de peste an în alcool, crezând că astfel, „spală” necazurile pentru a se pregăti pentru noul an. În fiecare Revelion, englezii par să ducă acest obicei dincolo de orice limite.


Noaptea dintre ani a fost cu adevărat una sălbaticî pentru mii de englezi și englezoaice care, înnăbușite de aburii alcoolului, s-au scăldat în ridicol și au stârnit scandaluri și bătăi în plină stradă.

betive_1.jpg

Încinse de atmosfera petrecerii, s-au dezbrăcat de politețe, dar și de lenjeria intimă
Foto: Caters

După cum relatează Daily Mail, milioane de petrecăreți s-au înghesuit în cluburile și cârciumile din marile orașe englezești pentru a sărbători trecerea în noul an, dar numai câțiva au putut rezista să stea pe jumătate dezbrăcați în gerul pătrunzător. Frigul iernii devine o simplă glumă ușor de trecut cu vederea atunci când atmosfera este bine încinsă de hormoni și de mai multe pahare sau sticle de băuturi alcoolice.

betive_3.jpg

betive revelion
Din cauza "epuizării", a preferat să dea o tură de bulevard din spinarea prietenei sale
Foto: Caters

Fetele, dacă înainte cu câteva ore s-au aranjat mult timp în fața oglinzii pentru a fi cât mai sexy și elegante pentru petrecere, după ce s-au lăsat pradă atmosferei amețitoare din localuri, au uitat de orice simț etic. S-au dezbrăcat de orice politețe, dar și de lenjeria intimă și s-au dezlănțuit pe marile bulevarde atunci când cluburile au devenit neîncăpătoare pentru ele. Oamenii mai lucizi, abia le-au putut „culege” de pe jos pe tinerele petrecărețe.

betive_5.jpg

betive revelion
Din cauza beției, această tânără nici n-a mai simțit frigul
Foto: Caters

Cum era de așteptat, atmosfera s-a încins atât de tare că era imposibil să nu se stârnească și răfuieli în public. Într-una din imagini, poate fi observat un bărbat pe jumătate dezbrăcat, cu fundul aproape la vedere, care, nestingherit de frigul de afară, îi „cară” câteva picioare unui alt „camarad”, care a cedat fie din cauza loviturilor, fie a paharelor de alcool.

betivi.jpg

betive revelion
Se pare că ea a cedat înaintea lui...dar oare el o fi fost conștient că ceea ce căra era iubita lui?
Foto: Rex Features

betiv_bataus.jpg

betive revelion
Acest petrecăreț îi "cară" câteva picioare "camaradului" său de pahar
Foto: Rex Features
 
 
Loading...