Dezvăluiri cutremurătoare făcute de fratele prinţesei Diana, la 20 de ani de la moartea ei

Ultima actualizare:

    Prinţesa Diana a murit la 31 august 1997, într-un accident de maşinăfoto: Getty Images
Prinţesa Diana a murit la 31 august 1997, într-un accident de maşinăfoto: Getty Images

Anul acesta, la 31 august se împlinesc 20 de ani de la moartea celei supranumite “Prinţesa inimilor”. Earl Spencer, fratele prințesei Diana, a făcut recent o serie de dezvăluri. El a declarat într-un interviu că au existat patru tentative ale hoților de morminte de a profana cripta funerară a surorii sale.

Earl Spencer spune că decizia ca prințesa Diana să fie înmormântată pe insula Althorp a fost luată cu scopul de a proteja intimitatea criptei funerare.

El a subliniat că acel spațiu izolat a fost "cel mai sigur loc" pentru sicriul prințesei Diana. "Au existat patru tentative de profanare a criptei sale în ultimii 20 de ani. Sunt foarte bucuros că am putut să le dejucăm pe toate", a declarat Earl Spencer, potrivit The Sun.

Spencer a mai spus că reprezentanții Palatului Buckingham l-au “mințit” în privința deciziei luate de familia regală, care a decis ca prinții Harry și William să meargă în urma sicriului mamei lor în timpul ceremoniei funerare.

El a spus că s-a opus vehement acestui lucru şi că i s-a părut că plasarea celor doi tineri prinți, pe atunci copii (William avea 15 ani, iar Harry 12 ani), în urma sicriului mamei lor în timpul procesiunii funerare, ce a fost urmărită la televiziune de milioane de persoane, a fost un act "ciudat" și "plin de cruzime".

“În cele din urmă, am fost mințit și mi s-a spus că ei (prinții William și Harry, n.r.) doreau să facă acest lucru, pe care, evident, nu și-l doreau deloc, dar eu nu am înțeles pe atunci”, a mai spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net