Dezvăluiri incendiare! De ce s-a cuplat Camilla cu prinţul Charles

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Camilla, ducesă de Cornwall, nu ar fi avut niciodată şansa să aştepte să devină regină, dacă gelozia nu ar fi împins-o să se cupleze cu prinţul Charles. Şi asta a făcut-o pentru a se răzbuna pe fostul ei soţ, Andrew Parker-Bowles, care o înşelase cu prinţesa Anne, sora prinţului Charles.

Penny Junor, una dintre cele mai importante biografe regale, a spus că ducesa de Cornwall (70 de ani) nu s-ar fi cuplat niciodată cu prinţul Charles (68 de ani), dacă fostul ei soţ, Andrew Parker-Bowles (77 de ani),  nu ar fi avut o legătură cu prinţesa Anne (67 de ani).

Din gelozie, Camilla a vrut să-i dea o lecţie bărbatului său, care-i era doar iubit la acea vreme, şi a pus ochii pe prinţul Charles, în anii 1970. Camilla îl iubea foarte mult pe Andrew Parker-Bowles, dar acesta era un fustangiu. Junor povesteşte cât de mult suferea aceasta când se pilmba prin Londra şi îi vedea maşina parcată la adresele prietenelor ei. În momentul când s-a cuplat cu prinţul Charles, Camilla nu se aştepta că aventura lor se va transforma vreodată într-o căsnicie. Nu avea nici o aşteptare”, a spus Penny Junor, autoarea cărţii “The Duchess: The Untold Story” (Ducesa: Povestea nespusă), care speră să demonstreze impactul pozitiv pe care Camilla l-a avut asupra prinţului Charles. Ducesa de Cornwall a fost căsătorită cu Andrew Parker-Bowles din 1973 până în 1995. Prinţul Charles a fost însurat cu prinţesa Diana din 1981 până în 1996. În 2005, Camilla şi-a văzut visul împlinit de a se căsători cu moştenitorul coroanei britanice şi va deni regina sa după moartea Elsiabetei a II-a, care are în prezent vârsta de 91 de ani.


    Prinţesa AnneFoto: Guliver Getty
Prinţesa AnneFoto: Guliver Getty

    Camilla împreună cu fostul său soţ, Andrew Parker-Bowles Foto: Guliver Getty
Camilla împreună cu fostul său soţ, Andrew Parker-Bowles Foto: Guliver Getty
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net