Femei sexy, în slujba liderilor nord-coreeni, pe un palat secret plutitor. Este pentru prima oară când apar descrieri detaliate ale acestui palat al plăcerilor despre existența căruia existau doar bănuieli până acum.


Ermanno Furlanis, bucătarul liderului nord-corean a văzut cu ochii lui despre ce este vorba. Însă totul era atât de învăluit în mister, încât gărzile de corp ale dictatorului au încercat să-i distragă privirea când a văzut vasul în larg.

Furlanis a făcut pentru prima oară schița acestui ”palat al plăcerilor”, așa cum l-a văzut el în timp ce lucra pe iahtul de lux al lui Kim Jong-il.

Furlanis a declarat pentru Daily Star Online: ”Este vorba despre o structură mobilă. Se muta în fiecare zi pe altă insulă din arhipelagul din fața noastră. Era de formă dreptunghiulară, iar pe una din laturile scurte se afla palatul și intrarea, pe mai multe niveluri, cel puțin trei.”

”Scările duceau până sus. Erau și camere de locuit, dar nu știu ce era înăuntru, pentru că am văzut structura aceasta de la o distanță de aproximativ 500-800 de metri”, a mai declarat Furlanis.

kim_jong_un.jpg

kim jong un
Așa ar arăta ”palatul plăcerilor” folosit de liderii nord-coreeni
foto: Daily Star Online

 

Martorul a mai spus că din vârful palatului pornea un tobogan care se oprea în centrul dreptunghiului. ”În centru am vazut liniile specifice unui bazin de înot, iar de fiecare parte părea să fie câte un post de salvamar”, a adăugat Furlanis.

Iahtul pe care lucra fostul bucătar era prea departe de așa-zisul palat al plăcerilor, pentru ca Furlanis să vadă exact cine erau oaspeții dictatorului, însă acesta s-a întâlnit cu câțiva dintre ei într-un resort strict păzit din apropiere.

”Mai mulți sportivi care erau cazați în același resort cu noi mergeau acolo. Într-o zi am văzut două fete drăguțe venind pe o barcă cu motor de acolo. Una stătea chiar în aceeași vilă cu noi. Avea între 22 și 25 de ani, era foarte drăguță, cu părul negru, nu prea lung, și îmbrăcăminte western”, a detaliat Furlanis.

Furlanis a plecat din Coreea de Nord când la conducere mai era Kim Jong-il, tatăl actualului dictator, Kim Jong-un. Însă din informațiile Daily Star Online, palatul plăcerilor este încă ancorat în portul Wonsan.

kim_jong_un_2.jpg

kim jong un
Imaginile surprinse din satelit arată ”structura misterioasă” ancorată în portul Wonsan
foto: Daily Star Online
 
 
Loading...