Camilla, marea dragoste a Prințului Charles se pregătește pentru aniversarea celor 70 de ani. Chiar dacă de la moartea Prințesei Diana, prima soție a Prințului Charles au trecut 20 de ani, Ducesa de Cornwall încă este urmărită de umbrele trecutului.


Într-o vreme a fost văzută ca cel mai mare dușman în ochii publicului și asta pentru că a intervenit în mariajul Prințului Charles cu Prințesa Diana. Chiar și așa, Camilla este soția moștenitorul tronului Regatului Unit, lucru la care, cu siguranță, nici ea nu s-a gândit vreodată. Ce-ți poți dori mai mult, când ai toată Anglia la dispoziție, când mergi la evenimente alături de suveranul țării și ai posibilitatea de a face orice.

gettyimages-699289884.jpg

Camilla este marea dragoste a Prințului Charles
foto: Getty

 

Cu toate aceastea, se pare că soția Prințului se află, încă o dată, marginalizată și se așteapta ca oricând să fie atacată de iubitorii Prințesei Diana, care o acuză pentru nefericirea pe care și-a expus-o în casetele secrete care alcătuies cartea ”Diana: adevărata ei poveste”.

Luna viitoare, Camilla împlinește 70 de ani, însă nu pare că va fi o perioadă plină de veselie pentru ea și asta chiar din cauza familiei sale, Familia Regală. Nu trece o zi fără ca William și Harry să nu menționeze numele Dianei.

gettyimages-685747040.jpg

William și Haryy vorbesc din ce în ce mai mult despre mama lor în ultima vreme
foto: Getty

 

Două documentare TV vor fi difuzate în memoria mamei lor și vor fi vizionate de întreaga lume. O mulțime de interviuri ale Prinților în care au vorbit despre Diana au fost publicate și au emoționat publicul. Un exemplu este confesiunea lui Harry care a vorbit despre haosul din viața lui, lucru care l-a făcut să se gândească la rolul pe care ar trebui să îl aibă în societate, voind astfel să renunțe la statutul său regal.

Moartea mamei sale l-a dus pe Harry într-o perioadă de care, poate, nu este mândru, însă mulți au dat o parte din vină și pe Camilla. Mai mult decât atât, am văzut deja deschiderea unei grădini în memoria Dianei la Palatul Kensington și, curând, o statuie a ei va fi expusă. 

gettyimages-694916525.jpg

Camilla nu a reușit să iasă din umbra Prințesei Diana
foto: Getty

 

Prin lege, Camila va deveni regină, deși va folosi un titlu necunoscut încă. Totuși, toate eforturile din ultimii 12 ani de căsnicie cu Charles, în care a încercat să câștige simpatia cât mai multor persoane, chiar și a Reginei Elisabeta, au fost umbrite de dezvăluirilie și trăirile lui William și Harry.

Noua biografie a Camillei a reaprins interesul pentru triunghiul Diana-Charles-Camila și a scos la lumină o perioadă nu tocmi fericită din viața soției Prințului moștenitor. Penny Junor a accentuat mai multe evenimente, cum ar fi sosirea în ”scenă” a Dianei la vârsta de 19 ani. Când Prințul se afla în India de vest, supărat și deprimat, a scris niște scrisori unor prieteni, în care se confesează și spune că este distrus după o ”relație atât de fericită, pașnică și reciprocă”, presupunând că ”senzația de gol în stomac va trece în cele din urmă”.  S-ar părea că Charles i-a cerut Camillei să nu se căsătorească cu Andrew Parker Bowles, primul ei soț, cu doar câteva ore înainte ca relația dintyre el și Diana să se oficializeze prin nunta regală. 

 
 
Loading...