Dieta lui Kate Middleton. Cum se menține în formă ducesa de Cambridge: nu sare niciodată peste desert

Ultima actualizare:

    Kate Middleton și-a menținut greutatea, chiar și după trei sarciniFoto: Getty
Kate Middleton și-a menținut greutatea, chiar și după trei sarciniFoto: Getty

Deși are trei copii, Kate Middleton și-a menținut silueta de-a lungul anilor. Desigur, nu totul este întâmplător, căci ducesa are mare grijă la ceea ce mănâncă. Bucătarul-șef al familiei regale, Carolyn Robb, a dezvăluit că soția lui William are anumite mâncăruri pe care le consumă des și care o ajută să nu se îngrașe.

Potrivit bucătarului familiei regale, Kate Middleton consumă mult curry. De asemenea, Ducesa de Cambridge obișnuiește să gătească chiar ea mâncarea pentru invitații săi și se axează pe alimente sănătoase. Pentru a se menține în formă, soția prințului William consumă multe legume și fructe crude. Ea preferă fructe goji, pepene roșu, gazpacho, fructele de pădure, laptele de migdale și tabbouleh. În general, Kate Middleton are grijă să consume o dietă săracă în grăsimi și carbohidrați. 

Kate este foarte activă
Kate este foarte activă

Kate Middleton nu ține diete stricte și nici nu renunță la micile plăceri ale vieții. Conform apropiaților, la desert preferă rețete tradiționale, precum budinca de caramel și tort de fructe. Pentru că este o englezoaică în toată regula, Kate Middleton consumă regulat ceai, iar specialiștii spun că asta ajută la menținerea greutății și eliminarea toxinelor din corp. Mai mult, ducesa de Cambridge este și foarte activă. Lui Kate îi place să schieze, să alerge și să facă echitație. 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net