Din alb s-a făcut negru

Ultima actualizare:

    2008 - era un tânăr alb absolut normal. 2018 - are faţa înnegrită complet, inclusiv albul ochilorFoto: Instagram
2008 - era un tânăr alb absolut normal. 2018 - are faţa înnegrită complet, inclusiv albul ochilorFoto: Instagram

Şi-a înnegrit complet faţa, chiar şi albul ochilor! Tânărul Eli Ink şi-a propus să devină, din alb, negru. Ba, mai mult decât atât, şi-a făcut şi transformări care să-l facă să semene cu africanii din triburi.

A devenit persoana cu cele mai radicale transformări corporale din lume! Eli Ink, în vârstă de 27 de ani, din Brighton, Marea Britanie, s-a înnegrit complet la faţă şi aproape în totalitate pe corp. A folosit cerneală pentru tatuaje pentru ca să se transforme în negru. De zece ani a început să-şi facă modificările de înfăţişare. 

El spune că scopul lui principal nu a fost să se facă african. Eli susţine că vrea să semene cu personajele din picturile moderne. Nu-i pasă că toată lumea îl crede nebun şi îl condamnă pentru că şi-a bătut joc de propriul corp. Ca să arate cât mai ciudat, ca în tablourile cu ciudăţenii, el şi-a vopsit şi albul ochilor şi interiorul gurii în negru. În acest scop, şi-a injectat cerneală la mică adâncime în ţesuturi şi a lăsat-o să se răspândească. 

Ca să arate cât mai oribil, ca în picturile abstracte, s-a inspirat după înfăţişarea africanilor din tribul Mursi din Etiopia. Astfel, şi-a înfipt un disc alb din plastic în gură pe buza de jos, un altul, mai mic, sub nas, şi alte două discuri de o parte şi de alta a nărilor. De asemenea, între nări şi-a introdus mai multe inele metalice. “Îmi voi face şi alte transformări. Mă voi înnegri absolut complet. Niciodată nu voi fi însă terminat. Vreau să fiu cel mai modificat om de pe glob”, a spus tânărul obsedat de transformări radicale. 

Eli susţine că i-a venit ideea de a-i imita pe locuitorii continentului negru când unchiul lui s-a întors din Spania cu un tatuaj tribal uriaş. Tânărul spune că nu îşi face probleme că nu şi-ar putea găsi perechea din cauza faptului că s-a pocit. Are deja o iubită care e înnebunită după el. Recunoaşte însă că injectarea de cerneală în trup poate avea efecte dezastruoase asupra sănătăţii. Mai ales tatuarea albului ochilor ar putea să-l orbească. 

Click! spune

Medicii avertizează că substanţele din cerneala folosită pentru tatuaje migrează sub formă de micro şi nano-particule până la ganglionii limfatici. Cele mai multe cerneluri pentru tatuaje conţin substanţe ce pot provoca mâncărimi şi chiar cancere de piele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net