Din culisele bordelurilor celei mai mari țări musulmane: orgii cu lesbiene, masaj cu sâni și prostituție

Ultima actualizare:

    În capitala celei mai populate țări musulmane din lume, industria sexului este înfloritoareFoto: The Sun
În capitala celei mai populate țări musulmane din lume, industria sexului este înfloritoareFoto: The Sun

Jakarta este capitala Indoneziei, statul cu cel mai mare număr de musulmani din lume. Te-ai aștepta că într-o astfel de țară să existe restricții serioase cu privire la „industria sexului”. Într-adevăr, ele există, dar nu înseamnă că sunt respectate întocmai.

Spectacole sexuale cu lesbiene, sex cu gemene sau sesiuni de karaoke încheiate cu orgii sunt doar câteva dintre fanteziile de care oricine poate avea partea dacă este dispus să plătească, după cum precizează The Sun.

În Jakarta, adulterul se pedepsește cu nouă luni de închisoare, iar vizionarea filmelor pornografice îți pot aduce o detenție de patru ani tot în închisoare. În mod paradoxal, deși este o țară musulmană, cu numeroase restricții, „industria sexului” este deosebit de înfloritoare.

Dacă te vei plimba prin capitala Indoneziei și vei privi cu atenție în jur, vei observa că aproape în toate marile centre comerciale există o „local de masaj”, dar care oferă o varietate bizară de opțiuni clienților: de la Baia Pisicii (o prostituată vine și te linge din cap până-n picioare) până la masajul „fără mâini” (o altă prostituată te masează cu sânii, iar apoi se oferă pentru o partidă de sex pentru doar 30 de euro).

simeon stalpnicul png

În mod surprinzător, locuitorii bogați ai acestui oraș, care au tot felul de relații cu „cei de sus”, cheltuie o avere în astfel de localuri. Dacă ești o fire mai boemă, poți contempla spectacolul oferit de alte fete îmbărcate sexy, care dansează pe ritmuri de muzică pop a unor artiști internaționali ca Adele.

În bordelurile de lux, fetele, care poartă ținute provocatoare, sunt grupate în funcție de naționalitate: rusoaicele, chinezoaicele, thailandezele, filipinezele, vietnamezele și multe altele.


    În bordelurile de lux, fetele, care poartă ținute provocatoare, sunt grupate în funcție de naționalitateFoto: The Sun
În bordelurile de lux, fetele, care poartă ținute provocatoare, sunt grupate în funcție de naționalitateFoto: The Sun

Nu vă imaginați că sunt doar plăceri deosebit de scumpe. Ele sunt pentru toate buzunarele. Cei bogați își pot permite petreceri încununate de orgii sexuale, muzică, karaoke și droguri ecstasy (opțional). Clasele de mijloc și occidentalii trebuie să plătească peste 350 de euro pentru a se uita la partide de sex între lesbiene sau „specialitatea” Jakartei, sex cu gemene identice.

Chiar și aplicațiile online de întâlniri au fost „invadate” de prostituate, putând fi recunoscute cu ajutorul unor fraze codate, precum „Îmi plac cumpărăturile” pe care le pun pe profilul lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net