Divorț neașteptat în lumea prinților și prințeselor Europei!

Ultima actualizare:

    Divorțurile în lumea prinților și prințeselor sunt destul de rareFoto: Getty
Divorțurile în lumea prinților și prințeselor sunt destul de rareFoto: Getty

Certurile și neînțelegerile nu ocolesc nici lumea familiilor regale ale Europei. Prințul Louis și Prințesa Tessy de Luxemburg au decis după mai bine de zece ani de mariaj să divorțeze.

Prnițul Louis (30 de ani), al treilea fiu al Marelui Duce de Luxemburg, s-a căsătorit cu Prințesa Tessy (31 de ani) în septembrie 2006, la șase luni după ce s-a născut cel de-al doilea fiu al lor, precizează Daily Mail.

În prezent, cuplul care urmează să se destrame locuiește în Londra, alături de cei doi copii ai lor, Prnțul Gabriel (zece ani) și Prințul Noah (nouă ani). Prințesa Tessy a anunțat cu „extremă tristețe” că deși se vor despărți, cor rămâne mereu uniți de dragul celor doi copii.


    Au împreună doi copiiFoto: Getty
Au împreună doi copiiFoto: Getty

Divorțurile în lumea familiilor regale sunt destul de rare. Ultimul de acest gen a avut loc în 2005, când Prințesa Alexandra a Danemarcei a divortat de Prințul Joachim. În luna august a anului trecut și Prințesa Louise a Norvegiei a anunțat că se desparte de soțul ei, Ari Behn și este posibil ca divorțul să fie finalizat chiar înainte de cel al Prinților de Luxemburg.


    Sunt căsătoriți de peste 10 aniFoto: Getty
Sunt căsătoriți de peste 10 aniFoto: Getty

Când Prințul Louis a ales să se căsătorească, avea 20 de ani și a fost nevoit să renunțe la dreptul de succesiune la tron, întrucât aleasa lui nu era de sânge regal, dar și-a păstrat titulatura de pinț.

Tessy a primit în 2009 titulatura de Prințesă a Luxemburgului chiar de Ziua Națională a acestui stat, pe 23 iunie. „Sunt foarte tristă să anunț că eu și Louis urmează să divorțăm după 10 ani în care am fost îmăpreună”, a precizat Tessy

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net