Doctorii care l-au tratat pe Boris Johnson aveau un scenariu pentru moartea lui: ”Am primit litri și litri de oxigen pentru a învinge virusul”

Ultima actualizare:

    Boris Johnson a petrecut trei nopți la terapie intensivăfoto: Getty
Boris Johnson a petrecut trei nopți la terapie intensivăfoto: Getty

Boris Johnson a povstit că medicii care l-au îngrijit pe perioada în care era la terapie intensivă au crezut că primul ministru britanic va muri. Ei aveau chiar pregătit un scenariu în cazul în care Johnson nu ar fi pierdut lupta cu nol coronavirus.

Într-un interviu acordat presei britanice, Boris Johnson a dezvăluit că a primit litri și litri de oxigen pentru a putea înfrunta infecția. El nu a vrut inițial să meargă la spital, dar medicii l-au obligat să se interneze. 

”A fost un moment dificil, recunosc. Doctorii au avut tot felul de scenarii cu moartea mea. E greu de crezut că, în doar câteva zile, sănătatea mea s-a deteriorat atât de rău”, a spus Johnson, conform mirror.co.uk. 

Momentul care i-a făcut pe medici să pregătească un scenariu pentru moartea lui a fost acel când erau pe punctul de a-l intuba. 

Boris Johnson, care a fost diagnosticat cu noul coronavirus pe 27 martie, a fost internat pe 5 aprilie. A petrecut trei nopți la Terapie Intensivă și, după o săptămână în spital, a fost externat pe 12 aprilie. Acum, a spus el, se simte încă destul de obosit. 

Boris Johnson și logodnica sa au devenit părinți

Pe 29 aprilie, logodnica lui Johnson, Carrie Symonds, care a avut și ea simptome de Covid-19, a născut un băiat. Bebelușul va fi botezat Wilfred Lawrie Nicholas Johnson. Premierul Marii Britanii a declarat că numele de Nicholas este un omagiu adus medicilor Nick Price şi Nick Hart, care l-au ajutat pe Boris Johnson în lupta cu coronavirusul. Wilfred este prenumele bunicului lui Johnson şi Lawrie este prenumele bunicului logodnicei premierului

Boris Johnson și Carrie Symonds s-au instalat anul trecut la Downing Street - devenind primul cuplu necăsătorit care trăieşte în reşedinţa oficială a premierilor britanici. Acest băiat este primul copil al lui Carrie Symonds. Însă Boris Johnson are deja patru copii cu o  prietenă din copilărie, a doua sa căsătorie. El a recunoscut alt copil, născut dintr-o relaţie extraconjugală, iar presa îi atribuie încă un alt copil ilegitim.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net