Doi părinți din India și-au numit gemenii nou-născuți Corona și Covid!

Ultima actualizare:

    Doi bebeluși din India poartă numele coronavirusluiFoto: Pixabay
Doi bebeluși din India poartă numele coronavirusluiFoto: Pixabay

Dacă pentru unii pandemia de coronavirus este un motiv serios de teamă, pentru alții, noul coronavirus a venit cu...idei de nume pentru bebeluși.

În plină pandemie de coronavirus, un cuplu din India și-a botezat gemenii nou-născuți Corona și Covid, ideea numelor venind chiar de la personalul medical din centrul în care a născut mama bebelușilor. Deși alegerea este una neobișnuită, părinții micuților spun că au vrut să își amintească de această perioadă, care pentru ei este și una fericită, având în vedere nașterea gemenilor.

Un cuplu din India și-a numit bebelușii nou-născuți Corona și Covid

„Am născut după ce am avut câteva dificultăți, așa că eu și soțul meu am vrut să transformăm această zi într-una memorabilă”, spune Preeti Verma, mama de 27 de ani a gemenilor. Preeti și Vinay Verma spun că numele copiilor le vor aminti mai târziu despre pandemia de coronavirus și despre restricțiile luate în timpul crizei. 

Gemenii – un băiat și o fetiță – au venit pe lume sănătoși, fiind născuți săptămâna trecută într-un spital din statul indian Chhattisgarh. Se pare că ideea de a fi numiți Corona și Covid a venit de la asistentele și medicii care au asistat la nașterea lor în plină pandemie, iar părinților li s-a părut o idee bună. 

Aproximativ 1,3 miliarde de indieni sunt ținuți izolați în case, având voie să iasă doar pentru a-și cumpăra hrană sau medicamente, informează Fox News.com. De asemenea, în India sunt 2,909 de cazuri confirmate de coronavirus, dintre care 68 de persoane au decedat în urma infectării cu COVID-19. 

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net