Donald și Melania Trump au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Anunțul vine după ce liderul de la Casa Albă (74 de ani) și soția sa (50 de ani) intraseră deja în carantină, așteptând rezultatele testelor pentru COvid-19 după ce o colaboratoare apropiată a lui Trump, Hope Hicks, s-a infectat cu coronavirus.


Consilierul Hick a călătorit de mai multe ori împreună cu preşedintele în ultima perioadă, inclusiv la dezbaterea de marţi, din Cleveland şi a fost văzută miercuri urcând la bordul Marine One, alături de mulţi alţi consilieri apropiaţi ai preşedintelui SUA , Jared Kushner, Dan Scavino și Nicholas Luna, în condiţiile în care niciunul nu purta mască. 

Anunțul potrivit căruia Hope Hicks a fost testată pozitiv a fost făcut chiar de către președintele Donald Trump, prin intermediul unui mesaj scris pe pagina personală de Twitter. La scurt timp, Donald a revenit cu o postare în care a anunțat că atât el, cât și Melania au fost testați pozitiv. 

melania-donald-trump-joe-jill-biden.jpg

melania trump
Melania și Donald Trump s-au autoizolat după ce au intrat în contact cu un consilier prezidențial testat pozitiv
Sursă foto: Gettyimages

”Hope Hicks, care a muncit foarte mult, fără să facă nici măcar o mică pauză, tocmai a fost testată pozitiv la COVID-19", a scris Trump pe Twitter joi noaptea. ”Vom începe carantina și procesul de recuperare imediat. Vom trece prin asta împreună”, a scris președintele american pe rețeaua de socializare, după ce a primit rezultatele testului și confirmarea că la rândul său este infectat cu noul virus. 

Donald Trump și Joe Biden, o primă dezbatere cu scântei

Donald Trump şi Joe Biden s-au întâlnit, pentru prima oară faţă în faţă, cu 35 de zile înaintea unor alegeri americane prezidenţiale foarte tensionate. Dezbaterea, care a avut loc marți, a fost una marcată de întreruperi şi insulte. Biden l-a numit clovn şi ”cel mai rău preşedinte pe care l-a avut America” pe adversarul său, în timp ce Trump a exclamat: ”Nu e nimic inteligent la tine, Joe!"

joe-jill-biden.jpg

joe
Joe Biden a fost susținut în timpul dezbaterii de către soția sa, Jill
Sursă foto: Gettyimages

Donațiile pentru campania lui Joe Biden au crescut spectaculos după dezbatere

Dezbaterea a fost, totuși, una din care Joe Biden a ieșit câștigător, cel puțin din punct de vedere financiar. Campania Biden a înregistrat cea mai bună strângere de fonduri într-o singură oră consemnată până acum, chiar în timpul dezbaterii de marţi, atrăgând 3,8 milioane de dolari, a declarat managerul adjunct al campaniei, Kate Bedingfield. 

 
 
Loading...