Donald și Melania Trump dorm separat. Prima Doamnă nu-și ascunde nefericirea

Ultima actualizare:

    Noul stil de viață al Melaniei Trump o face nefericităfoto: Getty Images
Noul stil de viață al Melaniei Trump o face nefericităfoto: Getty Images

Dincolo de poza oficială, cu Donald și Melania Trump mână-n mână sau chiar zâmbindu-și cu afecțiune, nu se află, din păcate pentru familia prezidențială din SUA, nimic. După ce fotoreporterii se retrag, fostul fotomodel în vârstă de 46 de ani îi întoarce spatele la propriu milionarului de 70 de ani.

Surse din preajma celui mai puternic om al planetei au declarat pentru Us Weekly că Prima Doamnă a Americii nu se mai ascunde când e vorba despre propria nefericire. Toată lumea din jurul ei știe asta, inlcusiv soțul ei, Donald Trump.

Se pare că fostul fotomodel – care locuiește deocamdată la peste 300 km distanță de Washington, în Trump Tower din New York, oficial ca să nu tulbure parcursul școlar al fiului celor doi, Barron – refuză să doarmă în același pat cu Donald chiar și în rarele ocazii în care înnoptează în același oraș. ”Nu petrec niciodată noaptea împreună. Iar atunci când dorm în aceeași cameră, au paturi separate”, a dezvăluit sursa citată.

Deranjată de întorsătura prea serioasă pe care a luat-o viața ei în ultimul an, Melania ”vrea să aibă cât mai puțin de-a face cu Donald. Nu o interesează nici soțul ei, nici povestea cu președinția și, în general, nimic ce are legătură cu Donald”, a declarat o altă sursă apropiată familiei.

Oficial, cuplul prezidențial neagă aceste informații. ”Este păcat că alegeți să creditați surse anonime, care au refuzat să-și asume identitatea”, le-au transmis reprezentanții Melaniei Trump jurnaliștilor de la Us Weekly.

De când și-a asumat rolul de Primă Doamnă, la 20 ianuarie 2017, Melania a avut o agendă oficială foarte subțire. După ceremonia de învestitură, Melania a preferat triplexul de pe Fifth Avenue și nu apus piciorul în capitală timp de 21 de zile. Iar la cele câteva apariții publice de atunci, a făcut mai degrabă o figură discretă.

Melania a însoțit-o pe Akie Abe, soția prim ministrului japonez, prin palm Beach, în februarie, dar asta numai pentru că ar fi mers oricum în zonă în acea perioadă. N-ar fi fost de acord s- facă același lucru în Washington.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net