Cu toții ne-am obișnuit cu spiritul critic și vulvanic al ui Donald Trump care de multe ori îl determină să facă cele mai halucinante afirmații cu privire la adversarii săi politici. De această dată, Trump a lansat o acuzație foarte gravă la adresa actualului președinte american.


În cadrul unui miting electoral oficial în Florida, Donald Trump, candidatul din partea Republicanilor la președinția Statelor Unite, l-a acuzat pe Barack Obama că este „fondatorul Statului Islamic”, informează Metro.co.uk.

În timpul discursului, Trump nu a făcut o simplă aluzie, ci chiar a repetat și a vrut să fie cât se poate de clar afirmând că actualul președinte american este responsabil pentru apariția ISIS. Mai mult decât atât, Donald Trump consideră că adversara sa, din partea Democraților, Hillary Clinton, este „cofondatoarea Statului Islamic”.

„Știți, din multe puncte de vedere, ei – militanții grupului terorist – îl respectă pe președintele Obama; ISIS îl onorează pe acesta. El este fondatorul ISIS. Și aș spune că Hillary Clinton este cofondatoarea ISIS.”

obama.jpg

barack obama
Donald Trump a spus despre Obama că este fondatorul ISIS
Foto Getty

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...