Donald Trump, afirmație șocantă: „Barack Obama a creat ISIS”

Ultima actualizare:

    Republicanul a declarat că președintele Americii este responsabil pentru atrocitățile ISISFoto: Getty
Republicanul a declarat că președintele Americii este responsabil pentru atrocitățile ISISFoto: Getty

Republicanul Donald Trump e de neoprit! În fiecare zi face declarații halucinante și absurde, pe tema mai multor subiecte de importanță generală. Controversatul om politic a făcut o afirmație șocantă, spunând că Barack Obama și Hillary Clinton au creat gruparea teroristă ISIS (Stat Islamic

Donald Trump speră să devină președintele Americii în 2016 și o atacă pe contracandidata lui, dar și pe actualul președinte al SUA, în moduri halucinante. Republicanul a declarat că: „Sunt niște oameni necinstiți. Ei au creat ISIS. Hilary Clinton a creat ISIS alături de Obama”. Republicanul este cunoscut pentru discursurile rasiste, homofobe, xenofobe și islamofobe pe care le practică în campania electorală.

„Hillary Clinton și Barack Obama au creat ISIS”

Trump nu a oferit niciun fel de dovadă pentru afirmațiile grave pe care le-a făcut, scrie CNN. De asemenea, acesta a vorbit despre relațiile tensionate dintre Iran și Arabia Saudită, referindu-se și la executarea clericului șiit Nmir al-Nmir, fapt ce a dus la protestele violente din Teheran: „În Tehran, ard ambasada Arabiei Saudite, ați văzut și voi. Ce înseamnă asta? Iranul vrea să controleze Arabia Saudită, întotdeauna și-a dorit asta. Vor petrolul (iranienii n.r). Mereu au vrut asta”.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net