Donald Trump, amenințat. Anonymous îi declară “război total”

Ultima actualizare:

    Donald Trump este amenințat de gruparea AnonymousFoto Getty
Donald Trump este amenințat de gruparea AnonymousFoto Getty

Candidatul din partea Republicanilor la președinția Statelor Unite, Donald Trump, pare să fi intrat în colimatorul hackerilor. Gruparea Anonymous a realizat un material video prin care I se cere lui Trump să se autodemaște, să nu-și mai ascundă adevăratele intenții. “Nu este un avertisment. Este o declarație de război total.”

Gruparea de hackeri Anonymous a declarat “război total” lui Donald Trump și îi cere să le arate susținătorilor “ceea ce el nu dorește ca publicul să știe”, relatează Metro.co.uk. Anonymous i-a îndemnat pe susținătorii candidatului miliardar să îi atace site-ul și să îl facă să se retragă din Campania prezidențială.

“Te-am urmărit de mult timp. Campania ta lipsită de conținut și plină de ură nu a șocat doar Statele Unite, ci întreaga planetă cu ideile și acțiunile tale înfricoșătoare. Acesta nu este un avertisment, este o declarație de război total”, a afirmat gruparea Anonymous în materialul video.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net