Donald Trump are o familie numeroasă! Cu cine va locui la Casa Albă

Ultima actualizare:

    Donald, Barron, Melania și Tiffany Trumpfoto: Getty Images
Donald, Barron, Melania și Tiffany Trumpfoto: Getty Images

Noul președinte al SUA are o familie numeroasă, dacă e să ne gândim și la primele două neveste, dar cel mai probabil doar trei membri vor locui la Casa Albă din ianuarie 2017.

Din ianuarie 2017, președintele proaspăt ales al SUA se va muta la Casa Albă. Cel mai probabil, el va fi însoțit de prima doamnă Melania și de fiul lor în vârstă de 10 ani, Barron.

Prima doamnă Melania (46 de ani), născută în Slovenia, va conferi, cu siguranță, locului o strălucire aparte. În fond este vorba despre un fost model, care nu a ezitat să pozeze goală în tinerețe. De fapt, care din femeile din viața lui Trump n-au defilat în tinerețe pe podiumurile prezentărilor de modă?

Ivanka, fiica lui Donald Trump cu prima lui soție, Ivana, a fost model înainte de a i se alătura tatălui său în afaceri, în calitate de președinte de dezvoltare și achiziții. Noul președinte al Americii a fost dintotdeauna mândru de calitățile fizice ale fiicei sale. În 2003, într-un interviu la radio, Donald Trump a declarat că fiica sa are ”cel mai frumos corp”, iar în 2006 a mărturisit că, dacă Ivanka n-ar fi copilul lui, i-ar solicita o întâlnire.

Cu siguranță, Ivanka se va număra printre oaspeții obișnuiți la Casa Albă, împreună cu soțul și cei trei copii ai ei. Tânăra s-a convertit după căsătorie la iudaism, iar soțul ei, Jared Kushner, este fiul unui prosper om de afaceri din New York, fostul proprietar al săptămânalului Observer timp de zece ani.

Fiul cel mare, campionul gafelor în campania electorală

O figură foarte activă în campania electorală, fiul cel mare al lui Trump, primul copil din mariajul cu Ivana, și-ar putea face de lucru pe la Casa Albă. Donald Trump Jr. (38 de ani) este căsătorit, și el!, cu un fost model, Vanessa, pe vremuri iubita lui Leonardo DiCaprio. Cei doi i-au dăruit lui Trump senior nu mai puțin de cinci nepoți.  Juniorul s-a remarcat prin câteva gafe penibile în timpul campaniei electorale.

La un moment dt Donald Jr. i-a comparat pe refugiați cu niște bomboane. ”Dacă aș avea un castron cu Skittles și ți-aș spune că doar trei te-ar putea ucide, ai lua o mână de bomboane să mănânci?”, a scris el pe Twitter, rezumând problema Americii cu refugiații sirieni.

Cel de-a l treilea copil al lui Trump, Eric, este recunoscup pentru pasiunea de a vâna animale de talie mare, precum elefenți sau lei în Africa. Soția acestuia, Lara, este d emeserie antrenor personal.

Tiffany Trump (22 de ani), fiica mjagnatului cu cea de-a doua nevastă, Marla Maples (născută Cujutta Georgia), a absolvit de curând Universitatea din Pennsylvania și vrea să fie, ce altceva?, model. și-a făcut debutul la Săptămâna Modei de la New York în luna februarie a acestui an.

Tânărul Barron, din ce știm până acum, n-are aspirații de model. Îi place sportul, mai cu seamă tenisul și golful.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net