Donald Trump, control medical amănunțit, după ce a uitat versurile imnului S.U.A

Ultima actualizare:

    Donald Trump va fi consultat în amănunt de mediciFoto:Hepta
Donald Trump va fi consultat în amănunt de mediciFoto:Hepta

Președintele american, Donald Trump va fi supus unui control medical amănunțit, după ce în spațiul public au apărut zvonuri potrivit cărora acesta nu este apt să își exercite funcția. Afirmația este întărită de anumite informații din cartea "Fire and Fury" care îi critică conducerea și de faptul că,la ultimul eveniment oficial la care a luat parte, Donald nu a putut intona imnul, părând să nu știe versurile.

Cel mai probabil nu vomafla detalii despre starea de sănătate a președintelui american, iar raportul va concluziona pe un ton sec faptul că ocupantul funcției este apt pentru îndeplinirea îndatoriilor. Potrivit autorul cărții "Fire and Fury", Donad Trump are mari dificultăți în ceea ce privește memorarea unor informații. Autorul susține că Donald repetă aceleași povestiri la un interval scurt de timp și are probleme în a identifica fețele vechilor sale cunoștințe. În aceste condiții, este de înțeles de ce rezultatele examinării care va avea loc pe 12 inauarie sunt așteptate cu nerăbdare de locuitorii Statelor Unite ale Americii. Casa Albă a anunțat că Trump nu va fi, totuși, supus unei examinări psihiatric, dar chiar dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, rezultatul ar fi fost unul confidențial. Aceste controale medicale nu sunt cerute de lege, dar cetăţenii se aşteaptă să fie informaţi cu privire la sănătatea şefului de la Casa Albă. De la Ronald Reagan încoace, toţi preşedinţii au fost supuşi unor astfel de verificări, informează știrileprotv.ro. 

Donald Trump are 71 de ani, fiind unul dintre cei mai vârstnici dintre președinți americani. Barbara Perry, director al Centrului de Studii Prezidențiale în cadrul Universității din Virginia a vorbit despre controlul medical la care va fi supus Trump. “Cu siguranţă medicii săi ar putea pune capăt întrebărilor despre sănătatea fizică şi mentală a acestui preşedinte, publicând comunicatul obişnuit după aceste controale, care afirmă că este “apt să servească”. Dacă acesta este verdictul unui doctor, dacă după ce l-a examinat pe preşedintele Trump crede că este apt să servească, sperăm doar că asta înseamnă şi fizic, şi mental, a declarat aceasta.

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net