Donald Trump, discurs emoționant în memoria victimelor atacului din Las Vegas

Ultima actualizare:

    Donald Trump a susținut un discurs în memoria celor uciși și răniți în atacul armat din Las VegasFoto: Getty
Donald Trump a susținut un discurs în memoria celor uciși și răniți în atacul armat din Las VegasFoto: Getty

Donald Trump a susținut un discurs public în urma celui mai sângeros atac armat din Statele Unite, care a ucis 50 de persoane și a rănit alți peste 400 de oameni. Președintele american se roagă pentru sufletele victimelor și a ordonat arborarea în bernă a drapelului național.

În dimineața zilei de luni, 2 octombrie, a avut loc unul dintre cele mai cumplite tragedii din istoria recentă a Statelor Unite. sute de spectatori ai unui concert de muzică country din Las Vegas au trecut prin clipe de coșmar când un bărbat în vârstă de 64 de ani a tras la întâmplare cu o mitralieră în mulțime. Oamenii au căzut secerați, unul după altul, iar supraviețuitorii s-au călcat în picioare să scape din calea rafalelor de gloanțe.

Ca urmare a acestui eveniment tragic, președintele american a susținut public un discurs emoționat prin care a încercat să aline suferința raniților și a familiilor celor care și-au pierdut apropiații în atacul armat:

  • „Sute de concetățeni îi plâng pe cei dispăruți: copii, părinți, frați, surori. Nu ne putem imagina durerea suferită. Scriptura ne învață că Dumnezeu e alături de cei care sunt în tristețe și durere și căutăm confort în aceste cuvinte, pentru cei răniți, care acum se recuperează în spitale. Ne rugăm să vă reveniți cât mai repede. Vă promitem că am ordonat ca steagul să fie arborat în bernă și mă voi întâlni cu autoritățile care au ajuns la fața locului si cu familiile răniților, miercuri.”
  • „Fac apel la legăturile care ne unesc pe noi familiile, care împărtășim aceleași valori, că aceste legături există. Unitatea noastră nu poate fi zdruncinată de rău și de violență, de această crimă fără sens împotriva cetățenilor americani. În astfel de vremuri, cred că toți caută un răspuns, un fel de înțeles în acest întuneric. Răspunsurile nu vin ușor, dar totuși, trebuie să știm că și cel mai întunecat spațiu poate fi luminat de o singură rază de speranță. Melania și cu mine ne rugăm pentru toți americanii care au suferit în această tragedie. Ne rugăm pentru întreaga națiune să-și găsească pacea și unitatea. Fie ca Dumnezeu să binecuvânteze sufletele celor care au pierit. Dumnezeu să binecuventeze America!”
image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net