Donald Trump, huiduit la cina caritabilă, pentru glumele despre Hillary Clinton

Ultima actualizare:

    Donald Trump și Hillary Clinton și-au adresat replici acide la Cina Memoriala a Fundației Alfred E. Smithfoto: Getty
Donald Trump și Hillary Clinton și-au adresat replici acide la Cina Memoriala a Fundației Alfred E. Smithfoto: Getty

Donald Trump și Hillary Clinton au participat, joi seară (20 octombrie) la o cină caritabilă organizată în New York, la Hotelul Waldorf Astoria.

Candidatul republican la președinția Statelor Unite ale Americii a fost primul care a vorbit la Cina Memorială a Fundației Alfred E. Smith. A început cu dreptul discursul, arătând un simț al umorului foarte bine dezvoltat, însă lucrurile au degenerat când acesta a început să facă glume nesărate la adresa adversarei sale politice, Hillary Clinton, potrivit The Daily Mail.

Când comentariile sale s-au transformat din glume în insulte, acuzând-o pe Hillary că „urăște catolicii” și că este „coruptă”, ceilalți invitați au încetat să mai râdă. A fost pentru prima oară în ultimii ani când persoanele prezente la un astfel de eveniment au început să huiduie. Iată câteva fragmente din discursul lui Donald Trump.

Fragmente din discursul lui Donald Trump la eveniment

Candidatul republican a început seara cu câteva replici comice la adresa propriei persoane. „Un salut special tuturor celor din această încăpere care mă cunosc și mă iubesc de mulți, mulți ani. Unii oameni cred că este dificil pentru mine, dar adevărul este că sunt, de fapt, o persoană modestă. Foarte modestă. Mulți îmi spun că modestia este, probabil, cea mai bună calitate a mea, chiar mai bună decât temperamentul meu”, s-a autoironizat Trump. Invitații de rang înalt la cină au gustat aceste glume și au râs în hohote.

Curând, politicianul a declarat că evenimentul i-a dat oportunitatea de „a cunoaște oamenii care lucrează din greu să o scoată pe Clinton președinte”: „Iată-i. Șefii NBC, CNN, CBS, ABC, iată-i pe cei de la New York Times chiar acolo, și pe cei de la Washington Post”, a spus el, arătând spre fiecare, „Lucrează peste program”.

Trump a glumit chiar și la adresa discursului plagiat de soția lui, Melania. „Michelle Obama a făcut un discurs și le-a plăcut tuturor. A fost fantastic. Soția mea, Melania, a făcut exact același discurs. Și oamenii s-au luat de ea. Nu înțeleg. Ridică-te, Melania, nu a fost vina ta”, a spus el.

Apoi, atmosfera a devenit extrem de tensionată, în timp ce politicianul a lansat atacuri către Hillary. „Iat-o, în public, prefăcându-se că nu urăște catolicii”, a spus el, jignind indirect gazda cinei caritabile, arhiepiscopul New York-ului, Timothy Dolan. „Hillary este atât de coruptă, încât a fost dată afară din comisia Watergate”, a continuat Trump, iar mulțimea a izbucnit în huiduieli.

Fragmente din discursul lui Hillary Clinton la eveniment

Când a venit rândul lui Hillary Clinton să țină un discurs la cina caritabilă, candidata nu s-a lăsat mai prejos. Totuși, începutul discursului lui Hillary a fost unul neutru. După ce i-a felicitat pe organizatorii cinei caritabile, a recurs, la rândul ei, la o serie de autoironii: „Este un eveniment atât de special, încât am luat o pauză de la programul meu foarte riguros de somn ca să fiu aici”.

Nu a durat mult și Hillary și-a îndreptat atenția către Trump. Însă atacurile ei la adresa rivalului său politic nu au fost la fel de agresive. „Oamenii se uită la Statuia Libertății și văd un simbol mândru al istoriei noastre ca națiune de imigranți, o strălucire de speranță pentru oamenii din toată lumea. Donald se uită la Statuia Libertății și vede un patru. Poate un cinci dacă ea scapă de torță și de tabletă și își schimbă coafura”, a spus ea, aceasta fiind apreciată drept cea mai bună glumă a ei din cadrul evenimentului.

Hillary Clinton a făcut glume și la adresa relației lui Trump cu Vladimir Putin: „Donald este cu adevărat sănătos ca un armăsar. Știți voi, cel pe care îl călărește Putin”. În plus, candidata a bătut apropo-uri și la faptul că rivalul ei politic a acuzat-o că s-ar fi dopat. „Donald a vrut ca eu să fac un test antidrog după dezbaterea de aseară. Sunt foarte flatată că Donald a crezut că am folosit vreun soi de potențator de performanță. De fapt, chiar am făcut-o. Se numește pregătire”, a mai spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (30) jpg
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net