Donald Trump a încercat să o seducă pe Prinţesa Diana, deşi era însurat. De ce a fost refuzat

Ultima actualizare:

    Donald Trump- președintele Statelor Unite ale Americiifoto:Getty Images
Donald Trump- președintele Statelor Unite ale Americiifoto:Getty Images

Cine ar fi crezut că între Donald Trump, președintele Statelor Unite, și Prințesa Diana ar fi putut fi o legătură? Se pare că Trump și Diana au un trecut împreună. Mai mult decît atât, acesta i-a făcut ochi dulci Prințesei.

Cei doi au împărțit aceeași masă în timpul unui eveniment important la care Prințesa a fost distinsă cu ”United Cerebral Palsy Humanitarian of the Year Award”, iar Trump a fost foarte generos și amabil cu aceasta. Mai mult decât atât, i-ar fi oferit accesul gratuit la clubul său de golf din Florida, însă a fost refuzat.


    Donald Trump i-a făcut ochi dulci Prințeseifoto:Getty Images
Donald Trump i-a făcut ochi dulci Prințeseifoto:Getty Images

În acea perioadă Prințesa Diana se întâlnea cu Theodore Forstmann, iar Donald Trump era căsătorit cu Marla Maples. Cu toate acestea, în momentul în care Trump a fost înștiințat de divorțul Dianei de Prințul Charles, acesta i-a trimis un superb buchet de trandafiri la Palatul Kensington. Acesta a continuat să trimită flori, cu speranța că Prințesa Diana va accepta să se întâlnească cu el, cu toate că acesta era căsătorit. Oare fosta lui soție, Marla Maples, știe despre toate acestea? În orice caz, se pare că Prințesa Diana s-a cam speriat de ”atențiile” lui Trump.

La câteva săptămâni după moartea Prințesei, în anul 1997, Trump a vorbit despre legăturile pe care le-a avut cu aceasta, spunând că avea o frumusețe de supermodel și ar fi putut să fie cu ea. În anul 2000, Trump continua cu astfel de declarații, ba chiar a inclus-o în topul femeilor cu care și-ar dori să se culce. ”Era nebună, dar acestea sunt detalii minore”, a spus el, conform DailyMail.com.


    Prințesa Dianafoto:Getty Images
Prințesa Dianafoto:Getty Images

Curios este că, în anul 2016, în cadrul unui interviu, Donald Trump neagă orice declarație pe care a făcut-o în trecut. ”Complet false. Este atât de fals!” Poate, cine știe? În următorii ani ne vom lovi de alte declarații ale lui Trump și ne vom putea da seama dacă acesta a avut, sau nu, o pasiune pentru Prințesa Diana.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net