Donald Trump mătură tot în cursa spre Casa Albă

Ultima actualizare:

    Donald Trump a obţinut cele mai multe voturi din partea RepublicanilorFoto Getty
Donald Trump a obţinut cele mai multe voturi din partea RepublicanilorFoto Getty

Alegeri Prezidențiale SUA 2016 | În fiecare an electoral, în Statele Unite are loc aşa¬numita Super Marţi, ziua în care Democraţii şi Republicanii ţin cele mai multe alegeri primare şi caucusuri în interiorul celor două partide la nivel regional. Anul acesta, se pare că, din partea Republicanilor, Donald Trump a cucerit alegerile în şapte state. De partea Democraţilor, Hillary Clinton pare să fi obţinut cele mai multe voturi.

Conform Washington Post, pe 1 martie a avut loc Super Marţea în care miliardul Donald Trump a câştigat din partea Republicanilor alegerile în şapte state americane. Ted Cruz s-a impus în doar două state (Oklahoma şi Texas), iar Marco Rubio a cucerit doar Minnesota. Trump a câştigat alegerile în Alabama, Arkansas, Georgia, Massachusetts, Tennessee, Vermont şi Virginia.

Donald Trump conduce detaşat în fruntea Republicanilor

După asemenea rezultate, Trump pare să aibă mult mai multă încredere de sine şi în marea victorie. „Eu sunt un unificator. După ce termin cu asta, am să merg după o singură persoană, Hillary Clinton.” Miliardarul a vrut să sugereze că, imediat ce câştigă alegerile din partea Republicanilor, se simte încrezător că o va învinge şi pe Hillary Clinton.

Donald Trump susţine un set de măsuri destul de radicale în ceea ce-i priveşte pe imigranţii mexicani, deportarea imigranţilor ilegali şi interzicerea intrării în ţară a musulmanilor. În ciuda faptului că se consideră un „unificator”, ideile sale au făcut ca Partidul Republican să se divizeze.

Hillary Clinton a cucerit cele mai multe voturi din partea Democraţilor

Hillary Clinton a câştigat alegerile primare din partea Democraţilor în statele Alabama, Arkansas, Tennessee, Texas şi Virginia, dar se pare că va cuceri voturile şi în alte state. Ea conduce detaşat faţă de celălalt candidat democrat, Bernie Sanders, care a câştigat doar în Vermont, Oklahoma, Minnesota şi Colorado.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net