Donald Trump, nervos din cauza problemelor cu erecţia?

Ultima actualizare:

    Preşedintele american a ales acest medicament pentru a-şi îndesi podoaba capilarăFoto: Guliver/ Getty Images
Preşedintele american a ales acest medicament pentru a-şi îndesi podoaba capilarăFoto: Guliver/ Getty Images

Preşedintele american a fost la vizita medicală anuală. Medicul Ronny Jackson a declarat public că Donald Trump (71 de ani) este într-o formă fizică excelentă. Are 1,92 metri înălţime şi 108,5 kg. Însă medicamentul Finasteride pe care îl ia din 2017, pentru podoaba capilară şi prostată, îi afectează erecţia.

La scurt timp după ce a depus jurământul, doctorul personal al lui Donald Trump a dezvăluit faptul că preşedintele american ia Finasteride, un medicament care reduce inflamaţia prostatei şi preîntâmpină căderea părului. Un studiu realizat însă de specialiştii de la Western University, în martie 2017, arată că medicamentul are şi efecte secundare.

Finasteride creşte riscul de depresie cu 94% în primele 18 luni, creşte nervozitatea, tendinţele de autorănire şi produce disfuncţionalităţi erectile. Medicul i-a recomandat acest tratament lui Trump pentru a-i ameliora problemele de prostată, fireşti la vârsta de 71 de ani. În plus, Finasteride micşorează glanda prostatei reducând nivelul de hormon dihidrotestosteron.

Tratamentul ar putea influenţa deciziile preşedintelui

Donald Trump a fost încântat de această medicaţie pentru că, printre efectele secundare, cercetătorii au menţionat că Finasteride, care e un medicament „cu restricţii de folosire” în SUA şi Canada, stimulează creşterea părului. Conform New York Times, acest medicament seamănă cu Propecia, lansat în 1997, care preîntâmpină căderea părului.

Asta l-a încântat în primul rând pe Trump, susţine Daily Mail. Având în vedere faptul că în conflictul direct cu Kim Jong-un, Trump a dat dovadă de multă nervozitate şi furie, mulţi au considerat că reacţiile lui ar fi fost amplificate de Finasteride. 

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net