Donald Trump nu vrea să accepte rezultatul alegerilor și susține că acestea au fost fraudate. Joe Biden a depășit pragul de 270 de voturi electorale după ce a obținut victoria în statul Pennsylvania, însă republicanul nu își acceptă înfrângerea.


Candidatul democrat a câștigat statul Pennsylvania cu o diferență de aproximativ 30.000 de voturi față de Donald Trump. Joe Biden a luat și cei șase electori din statul Nevada, ajungând astfel la 279 de voturi electorale, în timp ce Donald Trump a rămas la 213. Trump urmează să își încheie mandatul în data de 20 ianuarie 2020, atunci când are loc inaugurarea oficială a lui Joe Biden. Cu toate acestea, pentru prima oară în istoria modernă, actualul președinte american nu acceptă să plece de la Casa Albă, după ce oamenii l-au votat în mod covârșitor pe contracandidatul lui. Joe Biden a obținut cele mai multe voturi din istoria alegerilor americane. Atunci când a fost anunțată victoria lui Biden, republicanul se afla la o pardită de golf. Ca de fiecare dată, Trump și-a continuat lupta pe TWITTER.

„OBSERVATORILOR NU LI S-A PERMIS PREZENŢA ÎN ÎNCĂPERILE UNDE SE NUMĂRĂ. AM CÂŞTIGAT SCRUTINUL, AM OBŢINUT 71.000.000 DE VOTURI LEGALE”, a scris Donald Trump după ce a aflat rezultatul oficial al alegerilor. Democratul Joe Biden a obţinut peste 74 de milioane de voturi.

„S-AU ÎNTÂMPLAT LUCRURI RELE PE CARE OBSERVATORII NOŞTRI NU AU FOST LĂSAŢI SĂ LE VADĂ. NICIODATĂ NU S-A MAI ÎNTÂMPLAT. MILIOANE DE BULETINE DE VOT PRIN CORESPONDENŢĂ AU FOST TRIMISE UNOR OAMENI CARE NU LE-AU CERUT NICIODATĂ!”, a mai spus republicanul. 

„71. 000.000 de voturi legale. Cel mai mult VREODATĂ pentru un preşedinte în funcţie!”, a continuat Trump.

 

 

 
 
Loading...