Donald Trump nu își poate explica numărul masiv de apeluri la 911, după ce a sugerat injectarea dezinfectantului

Ultima actualizare:

    Donald Trump nu își paote explica de ce a crescut numărul apelurilor la 911, după ce chiar el a sugerat injectarea dezinfectantului pentru a opri coronavirusul Foto Gettyimages
Donald Trump nu își paote explica de ce a crescut numărul apelurilor la 911, după ce chiar el a sugerat injectarea dezinfectantului pentru a opri coronavirusul Foto Gettyimages

Președintele Donald Trump nu se dezminte și face din nou declarații lipsite de sens. Potrivit ultimei sale mărturii el nu poate înțelege de ce a crescut, în Statele Unite ale Americii, numărul de apeluri la urgențp cu privire la ingerarea de dezinfectant, după ce chiar el a fost cel care a sugerat injectarea sau consumul unei astfel de substanțe pentru a trata coronavirusul.

Donald Trump s-a confruntat cu un val puternic de critici săptămâna trecută după ce a sugerat, în cadrul unei conferințe, să fie cercetată ipoteza potrivit căreia boala COVID-19 ar putea fi tratată prin injectarea sa dezinfectant sau unei substanțe similare în organism. Guvernatorii statelor Michigan și Maryland l-au învinuit pe Donald Trump pentru creșterea numărului de apeluri la serviciul de urgență întrucât unii oameni au luat în serios sugestia lui Trump și au consumat subtanțe care le-ar fi putut pune viața în pericol. 

Președintele american susține că remarcile lui au fost sarcastice. În timpul conferinţei de luni pe marginea Covid-19, un reporter a remarcat faptul că linia de urgenţă a statului Maryland a fost asaltată de sute de apeluri în ultimele zile. Trump a evitat să ofere un răspuns și a negat că ar avea vreo legătură cu afirmațiile sale care au șocat o lume întreagă și au stârnit revolta medicilor. Întrebat dacă îşi asumă responsabilitatea pentru creşterea numărului acestor apeluri, el a replicat: „Nu, nu îmi asum”.

Donald Trump a declarat că era sarcastic când a spus că a îndemnat americanii să facă injecții cu dezinfectant

”Constat că dezinfectantul elimină virusul într-un minut. Nu ar exista un mijloc pentru a face aşa ceva prin injecţie în interior sau aşa ceva, ca o curăţare? Cum vedeţi, el pătrunde în plămâni, face enorm de multe lucruri acolo, deci ar fi interesant să se verifice asta”, a declarat Trump joi, într-o reuniune de informare la Casa Albă.

Preşedintele american a revenit vineri asupra declaraţiilor pe care le-a făcut. Trump a declarat că era ”sarcastic” atunci când a îndemnat la injecţii cu dezinfectant. 

Citește și 

Melania Trump împlineşte 50 de ani. A pozat goală în avionul lui Donald Trump și viața ei s-a schimbat

Creștere masivă a apelurilor la urgențe, după ce Trump i-a îndemnat pe americani să injecteze dezinfectat împotriva COVID-19

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net