Donald Trump nu mai prezintă simprome de covid-19 după ce s-a întors la Casa Albă, a anunțat medicul său. Președintele american a stat în spital doar trei zile. Acestuia i-a fost adminstrată o combinație de anticorpi monoclonali cu dublu rol, de reducere a simptomelor și de micșorare a încărcăturii virale a pacientului. Medicamentul primit de Trump nu este încă disponibil publicului larg


 ”Președintele a petrecut o primă noapte odihnitoare acasă, iar azi (marţi) nu mai prezintă niciun simptom”, a anunţat marţi, într-un comunicat, doctorul Sean Conley, potrivit news.ro. ”El continuă, în general, să se simtă bine”, a adpugat medicul.

”Mă simt grozav”, a scris pe Twitter locatarul Casei Albe, anunţând că abia aşteaptă să dezbată din nou, la 1 5 octombrie, cu rivalul său democrat Joe Biden.

Donald Trump a plecat de la Spitalul Militar Walter Reed luni, unde a fost internat vineri, după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19. În tot acest timp, la Casa Albă apar tot mai multe cazuri de coronavirus. Noi cazuri de COVID-19 au fost confirmate printre apropiații lui Donald Trump. Un consilier de la Casa Albă, Stephen Miller, şi un înalt oficial militar sunt infectaţi. 

Stephen Miller, care s-a autoizolat în ultimele cinci zile, a confirmat, că a contractat noul coronavirus. Generalul Mark Milley şi alţi lideri militari sunt, de asemenea, în carantină, după ce amiralul pazei de coastă Charles Ray a fost testat pozitiv, relatează Digi24.

 

 
 
Loading...