Donald Trump nu reușește să facă nimic bine. Vedetele l-au criticat foarte dur

Ultima actualizare:

    Donald Trump a susținut primul discurs în fața CongresuluiFoto: Getty
Donald Trump a susținut primul discurs în fața CongresuluiFoto: Getty

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a susținut marți seara primul discurs în fața camerelelor reunite ale Congresului american. Acest discurs este primul susținut de Trump de când s-a instalat la Casa Albă.

Nu numai americanii au urmărit cu sufletul la gură ce are de spus Trump de când s-a mutat la reședința prezidențială, Casa Albă, ci și vedetele internaționale. Se pare că și celebritățile au urmărit speech-ul președintelui american, iar reacțiile acestora nu s-au lăsat așteptate, informează Vox.

Se pare că discursul ținut în fața Congresului a părut mai ”soft”, față de celelalte susținute de Trump. Greu de crezut, dar magnatul imobiliar a îndemnat la compasiune și toleranță. În plus, Trump a condamnat amenințările care vizau centrele evreiești, vandalizarea cimitirelor evreiești, dar și atacul cu conotații rasiste care a avut loc în Kansas.


    Donald Trump în fața CongresuluiFoto: Getty
Donald Trump în fața CongresuluiFoto: Getty

Discursul a vizat și problemele delicate aflate în fruntea agendei de lucru, cum ar fi activitatea NATO, sistemul de imigrație legală, zidul cu Mexicul, dar și lupta contra terorismului. Chiar dacă tonul folosit de Trump pentru a-și susține discursul a fost mai cald, față de dățile anterioare, vedetele internaționale l-au criticat pe președintele american, scoțând în evidență faptul că acesta nu a folosit date concrete și nu a propus soluții reale pentru rezolvarea problemelor americanilor.


    Donald Trump a fost ironizat de celebritățiFoto: Getty
Donald Trump a fost ironizat de celebritățiFoto: Getty

Acestea l-au ironizat cu postări pe site-urile de socializare, fiind sceptice cu privire la încercarea lui Trump de a îndemna la toleranță. Actrița americană Whoopi Goldberg a fost sarcastică la propunerea președintelui de a face un zid la granița Americii cu Mexicul. ”Un mare zid!”, a spus ea, fiind nemulțumită de acest plan. Un alt actor, Charlie Sheen l-a jignit pe Trump, susținând că primul discurs al acestuia în fața Congersului este o prostie, ba chiar o insultă la adresa poporului american.

”Cele mai bune speech-uri se referă la oameni care ascultă și nu la persoana care vorbește. Primul discurs al lui Donald Trump în fața Congresului este numai despre el”, a scris pe un site de socializare Dan Pfeiffer.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net