Situație neplăcută pentru fostul președinte american! Cei cinci avocaţi ai echipei apărării lui Donald Trump în procesul în vederea destituirii l-au părăsit, cu mai puţin de două săptămâni înaintea începerii procesului în Senat, din cauza unor dezacorduri cu privire la strategia apărării.


Este o evoluţie dramatică în acest al doilea proces în vederea destiturii lui Trump, care s-a confruntat cu dificultăţi în găsirea unor avocaţi dispuşi să-l apere.

Astfel, cu doar câteva zile înainte de începerea procesului, Trump, care se agaţă de falsele sale acuzaţii de fraudare a alegerilor prezidenţiale de la 3 noiembrie, a rămas fără reprezentanţi legali.

Niciun alt avocat nu a anunţat că lucrează la apărarea lui Trump în procesul împotriva acestuia 

Butch Bowers şi Deborah Barbier, care urmau să fie principalii săi avocaţi, nu mai fac parte din echipă. Această decizie de a părăsi echipa a fost reciprocă, în timp ce avocatul principal, Butch Bowers, îşi forma echipa. Un avocat din North Carolina, Josh Howard, care a intrat recent în echipă, a părăsit-o la rândul său, potrivit altei surse la curent cu dosarul.

Johnny Gasser şi Greg Harris, din South Carolina, nu mai fac parte nici ei din echipă. Niciun alt avocat nu a anunţat că lucrează la apărarea lui Trump în procesul împotriva acestuia la Senat, potrivit news.ro.

Avocaţilor nu li s-a plătit vreun aconto şi nu au semnat vreo scrisoare de intenţie.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: