Donald Trump, prima conferinţă după ce a pierdut alegerile. A fost pe punctul de a accepta înfrângerea

Ultima actualizare:

    Donald Trump nu a vrut să accepte că a pierdut preşedinţia SUA, deși joe Biden a câștigat detașatfoto: AFP
Donald Trump nu a vrut să accepte că a pierdut preşedinţia SUA, deși joe Biden a câștigat detașatfoto: AFP

Donald Trump a fost pe punctul de a recunoaşte public că a pierdut alegerile din SUA. El a făcut o serie de declaraţii în care a menţionat că "doar timpul va spune", dar nu a folosit numele lui Joe Biden şi nici cuvântul "înfrângere".

În primul discurs public de când a pierdut alegerile din SUA, Trump a avut o scăpare când a discutat despre o posibilă carantină totală pentru a lupta împotriva pandemiei. "Ideal, nu vom intra în izolare. Eu nu voi accepta carantina. Sper că - orice s-ar întâmpla în viitoar, nu se ştie ce administraţie va fi. Cred că timpul va spune ce se va întâmpla. Dar pot să vă spun că administraţia asta nu va impune carantina", a declarat Trump, conform theguardian.com

Pe 7 noiembrie, Joe Biden a fost declarat câştigător al alegerilor prezidenţiale din SUA, un rezultat pe care Trump nu vrea să îl accepte. În ciuda insistenţelor lui Trump că alegerile au fost fraudate, departamentul de securitate naţională a declarat pe 12 noiembrie că acest scrutin a fost cel mai sigur din istorie şi nu există dovezi de fraudă. 

Refuzul lui Trump de a accepta înfrângerea, periculos pentru sistemul medical

Trump a susţinut vineri (13 noiembrie) o conferinţă în care a oferit un update despre încercările de a crea un vaccin anti-COVID-19. El a declarat că unul ar putea fi disponibil în aprilie şi că vaccinul Pfizer ca primi autorizaţie cât de curând posibil. 

Actualul preşedintele al SUA a fost avertizat de experţi că refuzul de a accepta o tranziţie uşoară va îngruna eforturile medicilor de a opri răspândirea coronavirusului. Cu toate acestea, Trump insistă în a refuza să renunţe la Casa Albă, iar ofiţerul lui de presă, Kayleigh McEnany, a declarat că pe 20 ianuarie, el va participa la propria sa reinvestire. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net