Donald Trump a realizat că pierde voturi. Decizie radicală în privința imigranților

Ultima actualizare:

    Donald Trump (70 de ani)foto: Getty
Donald Trump (70 de ani)foto: Getty

Donald Trump (70 de ani), candidat la preşedinţia Statelor Unite ale Americii, este dispus să accepte imigranţi în Statele Unite. Cu toate acestea, el nu le garantează cetăţenia. Contracandidata sa, Hillary Clinton (68 de ani), ştie de ce şi-a schimbat Trump părerea.

Candidatul republican Donald Trump a declarat, miercuri (24 august), că ar fi de acord să facă câteva excepţii în ceea ce priveşte şederea imigranţilor fără documente în Statele Unite. Totodată, a ţinut să menţioneze că nu le va asigura cetăţenia.  Imigranţii vor fi însă nevoiţi să plătească taxe şi impozite, scrie CNN.

„Acum, oricine e de acord că nu îi putem accepta şi pe cei răi. Dar atunci când mă întâlnesc cu mii şi mii de oameni care aduc în discuţie acest subiect – pentru că vin cu adevărat mulţi oameni la mine - şi-mi spun: «Trump, te iubesc, dar nu poţi să deportezi o persoană împreună cu familia după ce au stat aici 15 sau 20 de ani», este un lucru foarte, foarte greu” ,a declarat Trump.

Deşi pare că este dispus să îşi schimbe atitudinea faţă de imigranţi, nu se răzgândeşte în privinţa zidului de la graniţa cu Mexic. Acesta consideră că un zid trebuie să despartă Mexicul de Statele Unite.

Hillary Clinton a fost întrebată ce părere are despre schimbarea de poziţie a contracandidatului său.  Aceasta a declarat că i s-a sugerat că nu e o strategie corectă.

„Cineva i-a spus, bănuiesc, consilierii lui, cât de nedreaptă a fost poziţia lui, cât de greşit a fost planul lui de deportare, cât de jignitoare a fost perspectiva lui asupra problemei imigranţilor, încă din prima zi a campaniei”, a spus Clinton.

Astfel, Clinton sugerează că Trump ar fi pierdut multe voturi dacă nu şi-ar fi schimbat atitudinea.

În perioada 18-22 august, s-a efectuat un sondaj de opinie. Astfel, 45% dintre voturi merg către Hillary Clinton şi 33% către Donald Trump. Restul de 22% din voturi sunt în defavoarea ambilor candidaţi, arată Reuters.

Alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii vor avea loc pe data de 8 noiembrie 2016.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net