Donald Trump se consideră "cea mai puţin rasistă persoană", deşi faptele îl contrazic!

Ultima actualizare:

    Donald Trump nu se consideră o persoană rasistă Foto:AFP
Donald Trump nu se consideră o persoană rasistă Foto:AFP

Donald Trump este o personalitate controversată care face afirmaţii bizare ori de câte ori are ocazia. Nu de puţine ori a vorbit public folosind cuvintele nepotrivite care au trădat faptul că posedă o serie de prejudecăţi. Misoginia şi rasismul nu îi sunt străine, dar preşedintele american se consideră fără de păcat. În plus, el a răbufnit şi s-a apărat împotriva acuzaţiilor de rasism după ce, în ultimele zile, a atacat un pastor şi un ales afroamerican din oraşul Baltimore, Statele Unite ale Americii.

Trump l-a atacat în mod violent în acest weekend pe alesul democrat din Baltimore Elijah Cummings şi i-a catalogat circumscripţia drept un loc ”dezgustător, infestat de şobolani” şi drept un ”loc foarte periculos” în care ”nicio fiinţă umană nu ar vrea să trăiască”.

Preşedintele a dat asigurări că a primit numeroase apeluri telefonice de la ”comunitatea afroamericană”, pentru a-i ”mulţumi pentru implicarea” sa şi a-l felicita că ”cineva spune în sfârşit adevărul”. El l-a acuzat de asemenea pe reverendul Al Sharpton, un reprezentant al mişcării apărării drepturilor persoanelor de culoare, că este un ”escroc” care ”detestă albii şi poliţiştii”.”Eu mă înţelegeam bine cu Al Sharpton. Acum el este un rasist”, a insistat marţi Trump. În luna iulie, Trump a declarat că nu ”o uncie de rasism” în el, după ce a invitat patru alese democrate în Congres provenind din rândul minorităţilor ”să se întoarcă” în ţara lor de origine, relatează news.ro.

Trump îşi asumă meritul pentru scădera şomajului în rândul afroamericanilor

Marţi, 30 iulie el a rostit un nou discurs, în timpul căruia a insistat că el este cea mai puţin rasistă persoană din întreaga lume şi că nimeni nu a făcut pentru comunitatea afroamericană mai mult decât el însuşi. Donal Trump nu ezită să folosească vorbe la superlativ la adresa propriei persoane, deşi în timpul declaraţiilor de presă aruncă cuvinte dure grupurilor pe care el le consideră vulnerabile din punct de vedere economic sau social. ”Eu sunt persoana cea mai puţin rasită din lume”, le-a declarat el unor jurnalişti, în grădina Casei Albe.

”Niciun alt preşedinte nu a făcut câte am făcut eu pentru afroamericani”, a adăugat pentru ca apoi să apeleze la ajutorul statisticilor. Potrivit lui Trump, rata şomajului în rţndul afroamericanilor nu a fost niciodata mai mică în întreaga istorie a Statelor Unite ale Americii. Evident, acest merit i se datorează exclusiv implicării personale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net