Donald Trump se testează din nou înainte de următoarea dezbatere prezidenţială

Ultima actualizare:

    Trump se află în plin turneu electoral național
Trump se află în plin turneu electoral național

Preşedintele american Donald Trump a declarat, luni, că se va testa pentru noul coronavirus înainte de următoarea dezbatere prezidenţială cu democratul Joe Biden, din această săptămână.

Trump a anunţat pe 2 octombrie că a fost testat pozitiv pentru Covid-19 şi a refuzat să spună când a fot testat ultima oară negativ, înainte de prima dezbatere prezidenţială, care a avut loc pe 29 septembrie.

”Sigur, nu voi avea o problemă cu asta”, a spus Trump reporterilor, întrebat fiind dacă se va testa înainte de dezbaterea care va avea loc joi, la Nashville, potrivit news.ro.

A stat câteva zile în spital, iar după ce s-a vindecat și-a continuat campania electorală. În mijlocul mulțumii, el a declarat că este imun, dar nu a explicat cum a ajuns la această concluzie sau cine i-a spus asta. Se știe că bolnavii de coronavirus se pot infecta și pot face o formă mai gravă a doua oară. Încă de la începetului pandemiei, Trump s-a poziționat anti-mască și le-a spus americanilor că boala nu este atât de gravă, deși SUA a fost una dintre cele mai greu lovite țări. Coronavirusul a luat viața a peste 200.000 de americani.

image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net