Donald Trump şi Melania, prima vizită în India! Prima doamnă, o lecţie de stil, în alb imaculat

Ultima actualizare:
Melania şi Donald Trump au vizitat India pentru prima dată
Melania şi Donald Trump au vizitat India pentru prima dată

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump şi soţia sa, Melania, se află într-o vizită în India, prilej cu care a fost întâmpinat precum un star rock de către indienii entuziasmaţi de prezenţa sa. Donald Trump a vizitat renumitul Taj Mahal, s-a fotografiat chiar pe banca pe care a pozat şi prinţesa Diana cu decenii în urmă şi a declarat entuziasmat că poporul american iubeşte India. Aşa cum era de aşteptat, Melania Trump a oferit încă o lecţie de stil. Iată pentru ce ţinută de nota 10 a optat prima doamnă.

Donald Trump şi soţia sa, Melania Trump se afşă într-o vizită pe tărâmul Indiei, ocazie cu care preşedfintele american a rostit un discurs caracteristic, în care a folosit o multitdine de hiperbole şi termeni superlativi la adresa gazdelor. A declarat plin de entuziasm, în faţa a 110.000 de oameni sosiţi pentru a-l vedea că poporul american iubeşte India şi s-a declarat profund inspirat de măreţia Taj Mahal-ului. Indenii sosiţi pe stadionul Sardar Patel Stadium au scandat urale pentru preşedintele american, l-au aplaudat frentic, iar unii dintre ei chiar au purtat măşti cu chipul lui Trump. Vizibil emoţionant de desfăşurarea de forţe şi de atmosfera copleşitoare, Trump a declarat că "America iubeşte India". Pentru a fi protejaţi de orice pericol, în timpul evenimentului de pe stadion, Trump şi soţia sa au fost înconjuraţi de un perete de sticlă anti-glonţ, relatează thesun.co.uk.

Donald Trump şi Melania au păşit pentru prima dată în india, iar Melania a oferit o lecţie de stil
Donald Trump şi Melania au păşit pentru prima dată în india, iar Melania a oferit o lecţie de stil

Trump, aplaudat frenetic de 110.000 de indieni

După ce a fost întâmpinat de 110.000 de oameni şi s-a bucurat de atenţia lor, Trump a vizitat celebrul Taj-Mahal şi s-a fotografiat alături de superba sa soţie, Melania, în faţa măreţului monument, chiar lângă banca pe care prinţesa Diana a stat în urmă cu decenii în urmă. Aşa cum era de aşteptat, Melania a oferit o nouă lecţie de stil, optând pentru o salopetă de un alb-imaculat şi un cordon care i-a accentat talia de viespe. Machiajul a fost unul minimal, căci frumuseţea primei doamne nu are nevoie de ajutor artificial pentru a se face remarcată cu uşurinţă. 

Melania Trump a oferit o nouă lecţie de stil

La aterizarea în India, cuplul prezidenţial a fost întâmpinat de către Prim Ministrul Narendra Modi care i-a îmbrăţişat prieteneşte pe Donald şi Melania pentru ca apoi să îi conducă în incinta celui mai mare stadion de cricket din lume. În acest loc, Trump a fost copleşit de ospitalitatea gazdelor şi de uralele infernale, informează thesun.co.uk.


    Donald Trump şi Melania au păşit pentru prima dată în india, iar Melania a oferit o lecţie de stil Foto:AFP
Donald Trump şi Melania au păşit pentru prima dată în india, iar Melania a oferit o lecţie de stil Foto:AFP

Cu două zile înainte de venirea preşedintelui american a fost "ascuns" un cartier sărac

Pregătirea pentru vizita preşedintelui american au fost unele intense şi care au reuţit să îi deranjeze profund pe unii dintre locuitori. Steaguri americane au fost montate de o parte şi de alta a drumurilor pe care delegaţia americană avea să circule. În plus, a fost construit un zod de 500 de metri pentru a ascunde un cartier sărac. Zidul pictat cu mesaje despre prietenia eternă dintre India şi Statele Unite ale Americii a stârnit revolta unor locuitori. "Când oamenii importanţi trec pe acest drum pe noi ne ascund. Dacă tot dau atât de mulţi bani pentru acest zid, de ce nu ajută comunitatea noastră, să creeze condiţii de trai mai bune...?", este declaraţia unei locuitoare din cartierul ascuns de zid. 

Aici puteţi vedea ţinuta purtată de Melania Trump în India

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net