Donald Trump, comparat cu Stalin și Hitler de psihiatrii. ”Nu spun că e la fel de rău, dar...”

Ultima actualizare:

    Donald Trump, asociat cu Hitler și Stalinclick!
Donald Trump, asociat cu Hitler și Stalinclick!

Specialiștii din domeniul sănătății mintale se tem de repercusiuni, dacă spun public că Donald Trump nu ar fi tocmai bine, din punct de vedere psihic, potrivit unui terapeut care crede că ”jumătate din America” suferă atacuri de panică din cauza acțiunilor președintelui american.

Psihiatrii se tem că vor fi chemați în instanță, vor avea probleme cu justiția sau că vor fi raportați autorităților de reglementare profesională, dacă vor spune public că Donald Trump, actualul președinte american, suferă de o boală psihică, a declarat dr. John Gartner, potrivit The Independent.

”Știu câțiva colegi care sunt îngrijorați că vor avea probleme cu justiția. Reclamațiile se pot face împotriva licenței lor. Există o teamă legată de acest subiect. Să-ți pierzi licența este cel mai îngrozitor lucru care ți se poate întâmpla. Trebuie să renunți la multe”, a declarat acesta.

Un alt specialist din Maryland a asociat această situație cu una asemănătoare din istorie. ”Când Hitler se înălța, nici un psihiatru german nu a vorbit împotriva lui, nici măcar unul. Trebuie să specificăm că avem de-a face cu apariția unui președinte periculos de bolnav psihic. Cineva care suferă de un narcisism malign îl face o amenințare. Nu spun că e la fel de rău ca Hitler sau Stalin, ci că face parte din același grup de diagnosticare”, a adăugat specialistul.


    Donald Trump are un diagnostic asemănător cu cel al lui Hitler și Stalinadevarul
Donald Trump are un diagnostic asemănător cu cel al lui Hitler și Stalinadevarul

În cadrul unui panou organizat de lectorul de la Universitatea din Yale de dr. Bandy Lee, acesta a folosit imagini sugestive pentru a ilustra o realitate pe care mulți nu o acceptă pentru că se tem de ea. ”Împreună cu alți supraviețuitori al celui ”De-al Doilea Război Mondial” trăim într-un lagăr de refugiu”, a spus acesta, însă a fost contrazis de președintele partidului din Connecticut, JR Romano, care a declarat că ”aruncă etica profesională pe geam pentru că nu pot accepta rezultatul alegerilor”

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net