Ducii de Cambridge pot avea de suferit din cauza unor poze sexy în care apare Meghan Markle!

Ultima actualizare:

    Meghan Markle, în ipostaze sexy pentru un filmuleț, organizat de o revistă pentru bărbați Foto: Captură YouTube
Meghan Markle, în ipostaze sexy pentru un filmuleț, organizat de o revistă pentru bărbați Foto: Captură YouTube

Câteva fotografii ce o înfățișează pe actuala Ducesă de Sussex, Meghan Markle, în ipostaze senzuale, au fost preluate de avocații unei publicații și vor fi folosite ca probe în cadrul unui proces contra Ducilor de Cambridge, William și Kate.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, face parte din familia regală britanică de puțin timp, însă, nu toată lumea consideră comportamentul său, prezentat de-a lungul timpului, ca fiind demn de o Ducesă. Fosta actriță a reușit să stârnească controverse în rândul fanilor Casei Regale Britanice, din momentul în care relația ei cu Prințul Harry a fost făcută publică, din cauza unor apariții „picante”. Meghan a pozat pentru o revistă pentru bărbați, Men's Health, în anul 2013, și a avut mai multe roluri în seriale americane, unde, de asemenea, a apărut în ipostaze sexy. 

Recent, câteva poze de acest gen cu Meghan, luate dintr-un filmuleț, vor fi folosite ca probe în instanță, în cadrul unui proces în care sunt implicați Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton. Aducerea acestor noi probe în proces vizează reducerea sumei de despăgubire a celor două regalități, după ce aceștia au dat în judecată publicația Closer, ai cărei angajați au fotografiat-o pe Kate topless, în timpul unei vacanțe în Franța, în 2012.

Fotografiile au făcut, în scurt timp, furori pe internet, acesta fiind și motivul pentru care William și Kate au dat în judecată publicația, cerând despăgubiri de 1,5 milioane de euro. Avocații publicației au făcut recurs, susținând că suma este mult prea mare și au decis să demonstreze în instanță că regalitățile „se simt bine atunci când le sunt făcute poze sexy”, motivând această afirmație prin intermediul pozelor lui Meghan, conform The Sun. „Sunt mulțumiți cu poze sexy care îi înfățișează, atunci când ei dețin controlul, dar vor sume uriașe de bani drept despăgubire, atunci când sunt luați prin surprindere. E o foarte mare ipocrizie!”, a susținut o sursă oficială. 

Totuși, nu se știe dacă pozele din filmuleț vor fi acceptate ca probe, dat fiind faptul că la vremea respectivă Meghan nu făcea parte din familia regală, iar video-ul a fost făcut cu consimțământul ei, în urma unui contract, iar în cazul Ducesei au fost făcute de paparazzi, fără vreun acord prealabil. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net