Deși nu este conștient încă de acest lucru, micuțul Archie, fiul Ducilor de Sussex, a reușit să dea startul unui nou trend în anul 2020! Pentru a le ura urmăritorilor lor un an nou fericit, Prințul Harry și Meghan Markle s-au folosit de rețelele de socializare și au publicat o nouă imagine cu băiețelul lor în vârstă de aproape 8 luni, care a avut ulterior un efect neașteptat chiar și pentru cei doi părinți!


În fotografie, Archie apare în brațele tatălui său, prințul Harry, în timp ce se aflau în vacanță în Canada, unde au petrecut sărbătorile. Imaginea face parte dintr-un montaj video care cuprinde cele mai frumoase momente trăite de ducii de Sussex în 2019, iar în poză tatăl și fiul poartă căciuli tricotate.

Imaginea cu fiul Ducilor de Sussex, motiv de cumpărături pentru fanii Casei regale britanice

Atât le-a trebuit admiratorilor familiei regale să vadă! Membrii unei comunităţi din Noua Zeelandă care tricotează căciuli în scop caritabil s-au trezit asaltaţi de comenzi după ce o Harry și Archie au apărut purtând obiectul vestimentar în mediul online, relatează The Guardian.

harry-archie.jpg

Micuțul Archie a purtat o căciuliță adorabilă, pe care se pare că au dorit-o și alți părinți pentru copiii lor
Foto: Instagram

„Vă urăm tuturor un An Nou Fericit și vă mulțumim pentru sprijinul vostru constant! Ne-a făcut plăcere să vă întâlnim pe mulți dintre voi peste tot în lume și abia așteptăm să vă vedem în număr și mai mare anul viitor. Sperăm că anul 2020 vă va aduce fiecăruia dintre voi sănătate și fericire”, au scris Ducii de Sussex pe Instagram în dreptul pozei în cauză, fără să se gândească măcar la ce va urma și că fiul lor va fi un model pentru alți bebeluși în privința căciulițelor pe care aceștia le vor purta de acum încolo. 

„A fost o surpriză totală şi foarte emoţionantă", a declarat Becky Smith, cofondatoare a iniţiativei sociale Make Give Live, care, pentru fecare căciulă vândută, donează o alta. Donaţiile merg la copii defavorizaţi, persoane fără adăpost şi refugiaţi.

Grupul, care este format din voluntari ce tricotează căciulile în biblioteci şi cafenele din Noua Zeelandă, a primit mii de comenzi după apariţia fotografiei. Dacă anul trecut voluntarii primeau comenzi de 45 de căciuli pe lună, în prezent, cererile se ridică la peste 300 de bucăţi zilnic, menționează sursa anterior specificată.

 

 

 

Loading...