Bărbaţi care încearcă pantofi cu tocul înalt

Ultima actualizare:

Deşi se pare că pantofii cu toc înalt a fost purtaţi de-a lungul istoriei mai mult de bărbaţi decât de femei astăzi este un accesoriu exclusiv feminin.

Unii istorici consideră câ în secolul 9 călăreţii persani ar fi putrat tocuri care i-ar fi ajutat la călărie. În 1599 un grup de diplomaţi persani au vizitat Europa în încercarea de a găsi aliaţi în lupta contra Imperiului Otoman aflat în plină expansiune. Diplomaţii europeni nu l-au oferit nici un ajutor dar le-au adoptat plini de entiziasm ţinuta.

Regele Franţei, Ludovic al XIV-lea, cunoscut şi drept Regele Soare, era un mare amator de pantofi cu toc, împins mai mult de nevoie întrucât se pare că măsura numai 1,62 cm înălţime.


    Regele Ludovic al XIV-le al Franţei (1638-1715)Arăta fabulos cu părul lung, îmbrăcat în colanţi mulaţi şi încăţat cu pantofi cu toc
Regele Ludovic al XIV-le al Franţei (1638-1715)Arăta fabulos cu părul lung, îmbrăcat în colanţi mulaţi şi încăţat cu pantofi cu toc

În ziua de astăzi o femeie pe tocuri înalte este considerată sexy şi atrage privirile multor bărbaţi prin postura pe care este obligată să o ia şi prin atitudine.

Sigur că există şi o deviaţie sexuală care în care bărbaţii se îmbracă în intimitate cu haine feminine, într-o acţiune de emasculare, obicei întâlnit mai frecvent în rândul homosexualilor.

În videoclipul realizat de buzzfeed.com ne arată bărbaţi puşi să încalţe pantofi feminini şi pentru că li se pare dificil, aproape imposibil, ei îşi arată admiraţia pentru efortul femeilor de a fi sexy.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net