Ea e sosia lui Meghan Markle! Oamenii o opresc zilnic pe stradă

Ultima actualizare:
Bianca Burgdof și soțul ei
Bianca Burgdof și soțul ei

O femeie din Australia este oprită zilnic pe stradă și întrebată dacă este Meghan Markle (37 de ani). Bianca Burgdorf (29 de ani), din Melbourne, susține că nu a fost conștientă despre asemănarea dintre ea și ducesa de Sussex până acum.

La început, familai și prietenii ei i-au spus că seamănă izbitor de mult cu Rachel Zane, rolul jucat de Meghan Markle în serialul de american „Suits”. Bianca Bugdorf nu s-a gândit foarte mult la vorbele prietenilor ei și rudelor ei, însă acum, de când ducesa de Sussex a devenit celebră în toată lumea, antrenoarea de fitness este oprită zilnic pe stradă de străini. Oamenii care o opresc pe Bianca sunt convinși că ea este într-adevăr Meghan Markle. Bruneta a dezvăluit că i se întâmplă aproape zilnic să fie întrebată dacă este soția prințului Harry. 

Sosia lui Meghan Markle nu știa cine este ducesa


    Bianca Burgdof și soțul eiFoto: Facebook
Bianca Burgdof și soțul eiFoto: Facebook

„Nu am auzit de ea până când a jucat în Suits. Când a fost în serial, prietenii mi-au dat mesaje și mi-au spus că arăt ca ea. Am căutat-o și într-adevăr mi s-a părut că semăn cu ea, dar nu am acordat prea multă atenție acestui subiect. După relația cu prințul Harry, Meghan a devenit mult mai cunoscută publicului larg, iar acum oamenii au început să-mi spună tot mai desc că semăn cu ea. Meghan Markle este acum peste tot la TV și pe toate coperțile revistelor. Am început să primesc tot felul de mesaje de când a devenit celebră. Acum mi se întâmplă de câteva ori pe săptămână să fiu întrebată dacă sunt ea. Cel mai des mi se întâmplă când mă aflu într-un magazin”, a declarat Bianca Bugdorf pentru Mirror. Bruneta a mărturisit că se simte flatată să fie comparată cu Mehan Markle și crede că seamănă mai mult decțt fizic cu ducesa de Sussex. 

„Eu o admir foarte mult. Este o femeie frumoasă și puternică. Eu sunt antrenor personal și ador să ajut și să încurajez femeile să fie cea mai bună versiune a lor. În această privință mă asemăn foarte mult cu ea. E deja o glumă în familia mea când vin la o petrecere să spună: A venit Meghan Markle! Mi se pare distractiv! Este cu siguranță un compliment să fiu comparată cu Meghan Markle. Mă bucură când oamenii mă compară cu ea”, a mai spus Bianca Bugdorf. 

Bianca Burgdof are 29 de ani și este antrenor personal
Bianca Burgdof are 29 de ani și este antrenor personal

Citește și

Fanii familiei regale, îngrijorați după ce au văzut unde locuiesc Meghan și Harry: „Cum poate Archie să doarmă aici?”

Meghan Markle a fost la un pas să se cupleze cu un alt englez faimos, înaintea lui Harry

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net