Chloe Ayling (20 de ani) a trecut prin clipe groaznice, după ce a fost răpită de o grupare criminală, intitulată Black Death (Moartea Neagră). Tinerei i s-a propus o ședință foto și a fost atrasă la un magazin abandonat de lângă gara centrală din Milano.


”O persoană care purta mănuși negre a venit din spate și mi-a pus o mână pe gât, cealaltă pe gură, pentru a nu țipa”, a povestit fata anchetatorilor. Tânăra a fost drogată cu ketamină, substanță care blochează mușchii.

_97223356_1269a86d-bdf5-4661-9e51-8dcfe1c4384c.jpg


Fotomodelul a fost răpit în Milano, orașul în care tânăra avea programată î ședință foto
foto: polizia di stato

”O a doua persoană mi-a făcut o injecție în brațul drept, cred că atunci mi-am pierdut cunoștința. Când m-am trezit, purtam lenjerie de corp roz și șosetele pe care le am și acum”, a mai spus Chloe, potrivit The Independent.

Fata a fost legată, băgată în portbagajul unei mașini şi dusă la o fermă din Torino. Chloe a fost ținută captivă o săptămână, în lanțuri, timp în care răpitorii au încercat să o vândă pe Internet ca sclavă sexual. Suma cerută era de 300.000 de euro.

chloe ayling manechin rapita milano
Chloe este manechin de profesie
foto: Instagram

 

Câteva zile mai târziu, când a aflat că tânăra este mama unui copil de doi ani, şeful bandei Lukasz Herba a decis să o elibereze şi a însoţit-o până la consulatul britanic din Milano, unde a şi fost arestat.

După ce a fost capturat, șeful bandei, Lukasz Herba, a spus poliției italiene că niște români din Birmingham l-ar fi împins în acest caz scandalos. Potrivit presei din Peninsulă, anchetatorii iau în calcul varianta ca polonezul să fi inventat povestea cu românii. Ceilalți membri ai bandei Black Death sunt căutați.

 

loading...
Loading...