Educatoarea de la creșă a rămas gravidă cu un băiat de 13 ani. L-a sedus cu jocuri pe calculator

Ultima actualizare:

    Educatoarea britanică, Leah Cordice, de 20 de ani, a făcut un copil cu un minor de 13 ani
Educatoarea britanică, Leah Cordice, de 20 de ani, a făcut un copil cu un minor de 13 ani

Revoltător: o educatoare de 20 de ani, de la o creșă din Windsor, Marea Britanie, a recunoscut că a făcut sex în mod repetat cu un băiat de 13 ani. Leah Cordice l-a sedus pe minor cu ajutorul unor jocuri pe calculator, cumpărându-i diferite armuri și arme virtuale în schimbul partidelor de sex. Deși este măritată, Leah a rămas gravidă cu puștiul și a adus pe lume o fată.

Educatoarea Leah Cordice, de 20 de ani, din Windsor, Marea Britanie, a sedus un copil de 13 ani folosindu-se de pasiunea lui pentru jocuri pe calculator. Relația lor amoroasă a început pe vremea când ea avea doar 17 ani, lucra ca educatoare part-time la o creșă din localitate și făcea pe bona pentru copiii vecinilor. Conform declarațiilor de la dosar, băiatul a explicat că tânăra a intrat peste el în dormitor în timp ce se juca pe calculator, s-a implicat și ea în joc, apoi i-a dat pantalonii jos și au făcut sex. Leah era sub influența alcoolului când a avut loc prima partidă.

Citește și:

Profa’ a făcut sex cu elevul de 17 ani și acum susține că ea e victima de fapt

A făcut sex cu elevul ei, în timp ce viitorul ei soț se afla la petrecerea burlacilor

Educatoarea a făcutr sex cu minorul de două ori pe lună, timp de un an

Relația secretă dintre puști și bona lui a durat un an, timp în care, Leah venea în dormitorul băiatului de două ori pe lună. Pentru a fi sigură că micuțul nu va povesti nimic despre relația lor, Leah i-a cumpărat mai multe armuri virtuale și arme pentru jocul pe calculator. Relația lor a durat doi ani, Leah a rămas gravidă și a născut o fetiță. Chiar dacă între timp se măritase, tatăl copilului s-a dovedit a fi chiar băiatul de 13 ani, conform testelor ADN. Soțul lui Cordice a crezut mult timp că el este tatăl, dar, după un set de analize a avut parte de șocul vieții lui. Leah a fost acuzată de corupere de minori, riscă până la șapte ani de închisoare. Procesul se judecă la Tribunalul Regal Reading. Acum educatoarea de la creșă trebuie să răspundă pentru faptele ei, după ce soțul a depus actele de divorț și părinții minorului vor să o vadă după gratii.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net