Ei formează cuplul cu cea mai mare diferenţă de vârstă din lume VIDEO

Ultima actualizare:

    Cei doi se iubesc ca doi adolescenţi Foto: Captură Youtube
Cei doi se iubesc ca doi adolescenţi Foto: Captură Youtube

Diferenţele mari de vârstă în cuplu nu mai reprezintă o problemă atât de mare în zilele noastre, însă o pereche din Marea Britanie face înconjurul lumii cu o poveste de dragoste care ridică multe semne de întrebare.

Kyle Jones are doar 31 de ani şi povesteşte că s-a simţit încă din adolescenţă atras de femeile mai în vârstă. La 18 ani şi-a pierdut virginitatea cu o femeie cu 32 de ani mai mare, iar acum spune că a găsit iubirea adevărată în braţele lui Marjorie McCool, o americancă în vârstă de 92 de ani, scrie Daily Mail.

"Creierele oamenilor funcţionează diferit. Unii bărbaţi preferă blondele, alţii brunetele, unora le plac alţi bărbaţi, iar mie îmi plac bătrânicile", a spus Kyle pentru Daily Mail.

Deşi Kyle şi Marjorie sunt împreună de 5 ani, ei au o relaţie liberă. Pe Marjorie a cunoscut-o însă într-o librărie. Atunci, Kyle şi-a făcut curaj şi i-a cerut numărul de telefon.

“Aveam vreo 12-13 ani când mi-am dat seama că am o slăbiciune pentru femeile în vârstă. Îmi plac ridurile lor, culoarea părului lor”, mărturiseşte Kyle Jones.Cei doi recunosc au parte de multe priviri nedumerite atunci când ies împreună: "Când oamenii ne văd împreună au impresia că el e fiul sau chiar nepotul meu. De fapt, am nepoţi mai în vârstă ca el", mai spune Marjorie, mamă a şase copii.

Deşi cel mai mic fiu al său are 50 de ani, femeia spune că băieţii ei nu au avut nimic de obiectat în privinţa relaţiei sale. De cealaltă parte, lucrurile stau la fel. Kyle a prezentat-o deja pe Marjorie mamei lui în vârstă de 50 de ani, care s-a împăcat cu preferinţele fiului său în materie de femei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net