A ejaculat pe poza unei jurnaliste și i-a trimis-o! Motivul incredibil

Ultima actualizare:

    Holly Brockwell este jurnalistă de tehnologiefoto: Arhiva Personală
Holly Brockwell este jurnalistă de tehnologiefoto: Arhiva Personală

O jurnalistă de tehnologie a aflat cât de răi pot fi oamenii în domeniul despre care scrie ea într-un mod cu adevărat traumatizant. Holly Brockwell a primit o reacție șocantă a unui cititor la unul dintre articolele ei, în care critica o aplicație pentru iPhone.

Tânăra jurnalistă a scris despre programul numit „Stolen”, care permite utilizatorilor să cumpere și să vândă conturi de pe rețeaua socială Twitter, potrivit nymag.com. Aplicația nu permitea accesul la conturile respective, ci doar îi lăsa pe utilizatori să colecționeze și să facă schimb de oameni ca și cum ar fi cartonașe digitale, precum cele pe care copiii le schimbă între ei.

Ceea ce Holly a semnalat în legătură cu programul respectiv, a fost faptul că schimbul sau comercializarea de identități ar putea fi periculoase, dar și un instrument care permite abuzul și batjocorirea online. Jurnalista a obținut un interviu cu creatorul aplicației, iar 36 de ore mai târziu, aceasta a fost retrasă din magazinul de aplicații Apple.

Cum arată fotografia pe care a primit-o apoi

Un bărbat a ejaculat pe monitorul care afișa fotografia ei
Un bărbat a ejaculat pe monitorul care afișa fotografia ei

Ceea ce a urmat a fost cel puțin ciudat pentru Holly. Jurnalista a descoperit, pe Twitter, o fotografie cu ea însăși afișată pe un monitor acoperit cu spermă. „Dacă te întrebi ce am făcut să merit asta, am intervievat creatorul unei aplicații care te lăsa să cumperi oameni, care apoi și-a retras produsul”, a scris ea pe o rețea socială.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net