El ar putea elibera Coreea de Nord! Kim Jong-un îl urăște de moarte pe fratele său

Ultima actualizare:

    Liderul de la Phenian simte pericolulFoto: AP
Liderul de la Phenian simte pericolulFoto: AP

Potrivit unui nord-coreean care a reușit să scape din țară, Kim Pyong-il, fratele liderului de la Phenian, ar fi cel care va va elibera Coreea de Nord de tiranie. Acesta se află în semi-exil în Cehia. Se pare că liderul nord-coreean, Kim Jong-un, este înspăimântat de moarte de acest personaj.

Fostul soldat Kim Joo-Il, care acum locuiește în sudul Londrei, susține că Pyong-il este foarte popular printre nord-coreeni și este în favoarea stopării „spălării creierelor” cetățelonor. Citat de DailyStar, Joo-il a declarat că: „Jong-un se teme de el, crede că Kim Pyong-il ar putea deveni lider și ar putea elibera Coreea de Nord. Tot poporul îl cunoaște și îl susține. Regimul nord-coreean pretinge că Jong-un are putere, însă puterea lui scârție și îi este frică de asta”.

În Coreea de Nord, Kim Pyong-il și-a câștigat o reputație de afemeiat și petrecăreț. Spiritul său libertin l-a înfuriat chiar și pe tatăl lui, faimosul lider Kim il-Sung. 

Kim Pyong-il este fratele liderului nord-coreean
Kim Pyong-il este fratele liderului nord-coreean

Kim Pyong-il și fratele lui, Kim Jong-un, sunt două personalități total diferit. Primul ar vrea ca țara să fie una liberă, al doilea dorește să o conducă prin frică și sânge. La Phenian, oficialii încearcă să-i ignore existența însă, în secret, popularitatea lui este din ce în ce mai mare. A fost trimis ca amabsador al Coreei de Nord în Cehia, pentru că Jong-un nu și-l dorea aproape de el, simțind că este în pericol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net