El e cel mai răsfăţat copil din lume

Ultima actualizare:

Când tatăl tău, Saif Ahmed Belhasa, are 2,1 miliarde $ în cont şi toată lumea la picioare, oare care ar fi jucăriile tale preferate? Rashed Saif Belhasa, de 15 ani, a găsit răspunsul: când nu se pozează cu Mariah Carey, Salman Khan, rapperii preferaţi şi nu îşi cumpără sute de pantofi sport scumpi pentru colecţia lui, adolescentul îşi “tatuează” maşinile cu logo-urile preferate: Yeezy sau Luis Vuitton.

Deşi în Dubai limita legală pentru a avea permis de conducere este de 18 ani, Rashed are un parc auto de peste 10 milioane de dolari. Are în faţa palatului său 19 bolizi printre care se află un Cadillac Escalade pe care l-a “tatuat” cu logo-ul colecţiei de pantofi sport şi alţi boliîi “pictaţi” cu “LV”, de la Luis Vuitton. Are 750.000 de urmăritori pe Internet, când vine în Londra ia cina cu boxerul Amir Khan şi se întâlneşte cu copiii Victoriei Beckham.

Adidaşi de un  milion de dolari
Adidaşi de un milion de dolari

Dar când merge în Paris, e nebunie: îşi cumpără câte 20 de perechi de adidaşi pentru colecţia lui care este estimată la un milion de dolari. Recent, a intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de cel mai răsfăţat copil din lume după ce şi-a pictat un Ferrari F12, care prinde 316 km/h şi are un motor V12 de 6.3 litri. Atunci când vrea să zboare are la dispoziţie propriul elicopter şi un avion de mici dimensiuni care nu se ridică de la sol fără un bucătar de două stele Michellin. Mâncarea e servită în farfurii din porţelan, tacmurile sunt din aur şi în dreptul ferestrelor sunt instalate televizoare făcute pe comandă unde rulează ultimele filme Disney apărute.

Avion  personal
Avion personal

Adolescentul are propriile creaţii de modă, care se vând pe un circuit închis la preţuri exorbitante. E prieten personal cu Wiz Khalifa şi Kanye West, iar atunci când vrea să îşi tuneze o maşină apelează la cea mai scumpă firmă Foil X. Recent şi-a anunţat intenţia că vrea să cumpere un Bentley Bentayaga şi un Range Rover. Asta doar pentru că are de gând să îşi scoată la  plimbare prin deşert animalele sălbatice pe care le creşte pe post de animale de companie. Are în Grădina Zoologică personală elefanţi, antilope, pantere şi lei. Însă viaţa lui Rashed nu înseamnă doar răsfăţ: într-o bună zi va prelua frâiele celei mai mari companii de construcţii din Dubai, Belhasa International.

Maşină  “tatuată”
Maşină “tatuată”

Atunci când nu are teme de făcut şi nu este instruit de cei mai bine cotaţi profesori şi oameni de ştiinţă din domeniul economiei, istoriei şi geopoliticii, el ia lecţii de muzică, design vestimentar, psihologie, comunicare motivaţională şi scriere creatoare. Rashed se laudă în prezent cu o colecţie de 200.000 de pantofi sport, unii dintre ei purtaţi inclusiv de Leo Messi sau Usain Bolt, care a apărut de peste 10 ori în emisiuni de televiziune. El a început să strângă adidaşi de la 13 ani şi cea mai scumpă pereche costă 8.000 $. “Orice lucru atins de mine creşte în valoare. Dacă îmi cumpăr astăzi o pereche de adidaşi cu 1.000 $, mâine o vând cu cel puţin 10.000”, şi-a demonstrat copilul talentul antreprenorial. Cea mai ieftină pereche de adidaşi cumpărată de el costă 1.900 $. Datorită pasiunii sale pentru “umblători” el este contactat de companii prestigioase şi de designeri neconvenţionali precum Kanye West, Jay Y sau P. Diddy. Atunci când vine în Marea Britanie în vizită, mănâncă la localul de lux Nusr-Et, care funcţionează cu circuit închis. 

Morgan şi  Gordon Hartman
Morgan şi Gordon Hartman

I-a făcut fiicei lui parc de distracţii de 51 milioane $


    Morgan şi  Gordon Hartman
Morgan şi Gordon Hartman

Gordon Hartman, din San Antonio, Texas, SUA, îşi aminteşte şi acum anul 2007 când fiica lui Morgan se juca în piscină şi, deşi avea 18 ani, mintea ei era cea a unui copil de 5 ani. Fata se juca singură pentru că nici un copil din cartier nu se putea înţelege cu ea. Atunci i-a venit ideea de a crea un parc de distracţii accesibil tuturor copiilor, pe care să îl numească Morgan’s Wonderland. S-a consultat cu terapeuţi, profesori şi oameni cu dizabilităţi, iar rezultatul a fost extraordinar: 26 de puncte de atracţie care includ un carusel adaptat pentru cei în scaun cu rotile, un montagne russe, tobogane cu apă şi alte fel de fel de puncte de distracţie. „E un parc în care toată lumea se distrează şi interacţionează. Deşi mulţi vizitatori, care plătesc la intrare 21 sau 27 de dolari, nu au probleme locomotorii vin aici să se distreze. Şi de când am deschis în 2010 parcul, care se întinde pe o suprafaţă de peste 10 hectare, am primit peste un milion de vizitatori din 60 de ţări care s-au împrietenit cu Morgan”, a declarat Hartman pentru NY Post. Parcul e evaluat în prezent la 51 milioane $ Însă are o cifră de afaceri uluitoare.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net