Un american mănâncă zilnic numai pizza de 40 de ani. Dacă nu are pizza, se mulţumeşte numai şi numai cu sandvişuri cu unt de arahide. Mike Roman, de 41 de ani, din Hackensack, New Jersey (SUA), mănâncă în fiecare zi numai pizza şi sandvişuri cu unt de arahide. Şi asta face de 40 de ani!


După vârsta de 1 an, a prins gustul pizzei şi al untului de arahide, iar părinţii nu l-au putut face să mai mănânce altceva. Nici soţia, mai târziu, nu l-a scăpat de obsesia alimentelor lui favorite. Şi înainte de căsătorie, când întâlnea o fată, îi spune din start că nu pot merge decât la restaurantele la care se serveşte pizza. Chiar şi la nunta lui, Mike Roman nu a putut fi convins să încerce altceva. Nu a gustat nici din tort.

Nu îl atrage nici o altă mâncare, nici un desert. Nu-i trebuie nici ciocolata, nici îngheţata. Nu îi place decât pizza şi untul de arahide. La un moment dat, a avut colesterolul rău mărit, însă cu timpul i s-a reglat în mod miraculos şi colesterolul la nivel normal. Nu l-a durut niciodată stomacul, se simte perfect, susţine americanul.

“Pentru mine, nici o masă nu e specială. Mănânc numai să-mi potolesc foamea”, mărturiseşte bărbatul.

El spune că gusturile alimentare sunt precum cele muzicale. Mănânci ce îţi place aşa cum asculţi numai piesele preferate. Un singur lucru îi place mai mult decât pizza, sexul. Americanul Mike Roman mănâncă numai pizza şi unt de arahide de 40 de ani şi aşa vrea să facă întreaga viaţă.

Loading...