Ele sunt cele mai sexy politiciene din lume! Ambiţia le-a propulsat cariera

Ultima actualizare:
Serbia nu o vede cu ochi buni pe frumoasa şatenă
Serbia nu o vede cu ochi buni pe frumoasa şatenă

Politica nu este numai arena bărbaţilor. Deşi, în mare parte, inegalitatea există, femeile au luat cu asalt acest domeniu. Unele sunt cunoscute pentru realizările lor, altele pentru frumuseţea lor. Desigur, există şi acelea care le au pe amândouă şi care, încet dar sigur, schimbă faţa politicii mondiale.

Multe femei au intrat în lumea politică, i-au făcut pe unii să ridice din sprâncene, fiind catalogate mai mult după modul în care arată. Reprezentantele sexului puternic nu se lasă doborâte şi vor cu tărie să fie recunoscute în politică. Unele prin forţe proprii, altele cu "mici ajutoare".

Vanja Hadzovic, consilierul cu pictoriale sexy în CV

Eva este eurparlamentar
Eva este eurparlamentar

Vanja Hadzovic, consilier al Ministrului Apărării din Serbia, este o politiciană controversată. A acceptat să pozeze într-un pictorial provocator, fapt ce a dus la multă furie printre colegii de breaslă. Dar când eşti tânără, frumoasă şi puternică, mai faci şi nebunii.

Regina Rania a Iordaniei, feminista care a cucerit lumea

Nicole este un personaj extrem de controversat
Nicole este un personaj extrem de controversat

Rania Al Abdullah este actuala regină a Iordaniei, soţia lui  Abdullah al II-lea al Iordaniei.

Este superbă și are o siluetă de invidiat, dar adevăratele ei atuuri sunt generozitatea și inteligența, de care a dat dovadă în numeroasele campanii umanitare la care a participat. Este foarte implicată în viaţa politică şi, de asemenea, este o susţinătoare aprigă a drepturilor femeilor.

Poate că a devenit cunoscută datorită căsătoriei cu regele Iordaniei, Abdullah bin Al-Hussein, dar și pentru implicarea ei în probleme serioase precum învățământul, sănătatea, afaceri externe. Rania nu este doar un chip frumos, ci o personalitate extrem de importantă, care s-a folosit de poziția ei pentru a se implica în probleme serioase ale societății. A ajutat orfani, s-a implicat în problemele tinerilor și i-a consiliat, i-a îndrumat să își găsească job-uri. Totodată, Regina Rania a fost foarte vocală cu privire la importanța dialogului intercultural și s-a implicat în multe campanii UNICEF (Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite n.r).

Eva Kaili, scânteia din negura Greciei

Rania nu este doar un chip frumos
Rania nu este doar un chip frumos

Grecia a traversat momente de cumpănă în ultimii ani, dar Eva Kalii pare să fie speranţa. Nu, nu este un supermodel, dar ar putea fi. Din anul 2007, ea a devenit extrem de activă şi implicată în guvernul elen. În prezent, Eva Kaili este europarlamentar.

Nicole Minetti, din guvern în puşcărie

Mara era omul lui Berlusconi
Mara era omul lui Berlusconi

Italianca Nicole Minetti este o frumuseţe răvăşitoare, însă nu are o reputaţie prea bună. Fosta prezentatoare Tv a fost susţinută de Silvio Berlusconi pentru a-şi face drum în politică şi a fost implicată în faimosul scandal Rubygate. Nicole Minetti a fost acuzată ca i-ar fi aranjat lui Berlusconi câteva nopţi de amor cu o prostituată de 17 ani, făcându-i pe toţi să tragă concluzia că a fost pusă în Guvern cu un scop anume. Nicole a negat toate acuzaţiile, însă a primit 5 ani de închisoare.

Mara Carfagana, modelul topless din guvernul lui Berlusconi

Ruby are un CV impresionant
Ruby are un CV impresionant

Fostă dansatoare şi model, Maria Mara Carfagana a intrat în politică, desigur, cu ajutorul lui Berlusconi şi al partidului său, Forza Italia. A avut funcţia Ministru al Egalităţii de şanse în perioada 2008-20011, dar fizicul ei a fost singurul care a atras atenţia. A fost numită cel mai frumos ministru din lume şi a primit locul 1 în topul celor mai sexy politicieni din lume, realizat de revista Maxim.

Ruby Dhalla, o voce care se face auzită


    Ruby are un CV impresionantFoto: Facebook
Ruby are un CV impresionantFoto: Facebook

Ruby Dhalla este o politiciană din Canada. Este printre primele femei Sikh din guvernul candian. Ruby este o femeie foarte inteligentă. Are o diplomă în biochimie şi este chiropractician, potrivit site-ului manplate.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net