Nepoata Prințesei Diana, Lady Kitty Spencer (25 de ani) a luat societatea londoneză cu asalt, atunci când s-a mutat în Marea Britanie, în urmă cu aproximativ patru ani. Nici sora ei mai mică, Lady Amelia (23 de ani), nu se lasă mai prejos. E la fel de petrecăreață și la fel de blondă și sexy ca Lady Kitty. Fetele au crescut în Africa de Sud, după divorțul mamei lor. Victoria Lockwood (50 de ani), de Contele Charles Spencer (51 de ani), fratele Prințesei Diana.


Amelia are un iubit din Africa de Sud, pe nume Greg Mallet și o soră geamănă pe nume Eliza (23 de ani).  Lady Kitty, care seamănă izbitor de bine cu mătușa ei, Prințesa Diana, este deja o figură cunoscută în showbiz-ul britanic, potrivit The Daily Mail.

article-1384440-0bf0388e00000578-805_634x468.jpg

amelia eliza nepoate printesa diana
Gemenele Eliza și Amelia Spencer sunt două petrecărețe
Foto: dailymail.co.uk

 

Kitty este nelipsită de la petrecerile mondene și îi petrece weekendurile în destinații luxoase. Frumoasa blondă a crescut în centrul atenției, presa sud-africană fiind mereu cu ochii pe ea și pe mama ei, Victoria Lockwood, care a fost model și prima soție Contelul Charles Spencer. De asemenea, Lady Kitty a atras atenția presei britanice atunci când și-a făcut prima apariție publică în Anglia, în anul 2007, alături de verișorii ei, Prințul William și Prințul Harry, la o ceremonie de comemorare a regretatei Prințese Diana.

kittydiana.jpg

lady kitty printesa diana
Lady Kitty (foto stânga) seamănă foarte bine cu Prințesa Diana (foto dreapta)
Foto: Instagram/Getty

 

Lady Kitty a fost prezentă și la căsătoria ducesei Kate Middleton (33 de ani) cu Prințul William (33 de ani), în 2011, dar părinții ei au încercat în mod intenționat să o țină de parte de jurnaliști.  Acum, Kitty este nelipsită de la petrecerile luxoase din Londra, dar a fost și o elevă de 10, la Reddam House, o școală privată pentru elita sud-africană. A studiat psihologia, politica și literatura britanică la Universitatea din Cape Town. În prezent, Lady Kitty își face apariția la evenimente mondene și la preentări de modă.

kitty.jpg

lady kitty printesa diana
Lady Kitty a cucerit presa internațională cu frumusețea ei
Foto: Getty

 

 

 

Loading...