Macron și Trudeau, surprinși bârfindu-l pe Trump, la Palatul Buckingham! Nu știau că sunt filmați

Ultima actualizare:

    Justin Trudeau și Emmanuel Macron au fost filmați în timp ce glumeau pe seama lui Donald TrumpFoto: AFP
Justin Trudeau și Emmanuel Macron au fost filmați în timp ce glumeau pe seama lui Donald TrumpFoto: AFP

Emmanuel Macron și Justin Trudeau au fost filmați în timpul unei conversații private la Palatul Buckingham, în timp ce îl bârfeau pe președintele american Donald Trump, în compania Prințesei Anne și a lui Boris Johnson.

Liderii din Canada și Franța au glumit pe seama comportamentului președintelui american, în prima zi a summitului NATO de la Londra. Donald Trump a vorbit marți (3 decembrie) cu reporterii mai bine de două ore. 

„A întârziat pentru că a lungit o conferință de presă care trebuia să dureze 40 de minute”, le-a spus Justin Trudeau lui Macron, Johnson și prințesei Anne, părând că nu știe că este auzit de jurnaliștii prezenți la summit.

Premierul Canadei nu a pronunțat explicit numele lui Trump, însă presa britanică scrie că despre el ar fi vorba. În înregistrare se aude cum premierul Marii Britanii îl întreabă pe președintele Franței râzând: „De aia ai întârziat?”, în contextul în care Emmanuel Macron și Donald Trump au participat la aceeași conferință de presă, potrivit tabloidului The Sun

Într-o altă parte a conversației, Justin Trudeau este auzit spunând: „La un moment dat vezi cum le pică fața membrilor echipei lui!”, iar interlocutorii săi încep să râdă pe seama afirmației acestuia.

Discuție aprinsă între Donald Trump și Emmanuel Macron

Donald Trump a avut o discuție extrem de tensionată cu Emmanuel Macron în privința viziunii liderului american asupra NATO și modul în care a gestionat confictul militar din Siria, în care a fost implicată Turcia. Presa britanică a notat faptul că liderul de la Casa Albă l-ar fi amenințat pe președintele francez, într-un mod foarte bizar, spunându-i: „Vrei niște luptători ISIS drăguți? Ți-i pot face cadou!”.

Citește și

Carmen Iohannis și Melania Trump, ținute extrem de diferite pentru dineul Reuninunii NATO, la Palatul Buckingham

Donald Trump, gest grosolan la Bruxelles. A împins un premier, ca să-și facă loc în față

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net