Pentru un copil, să-și petreacă ziua de naștere izolat în casă, fără prieteni, fără petreceri și cadouri, poate fi extrem de trist. Și au simțit pe pielea lor tristețea mai mulți copii din SUA și UK. Pentru a le înveseli ziua, polițiștii au „conspirat” cu părinții și le-au făcut o surpriză de proporții.


Zilele trecute, un băiețel din San Diego, California, a împlinit 7 ani. Chiar dacă sunt extrem de ocupați în această perioadă, polițiștii din oraș și-au rupt din timpul lor pentru a face o faptă bună. Ei au organizat o adevărată paradă a mașinilor de poliție care au trecut prin fața casei micuțului, cu girofarele pornite, iar din portavoce i s-a cântat „la mulți ani”. Vizibil fericit și emoționat, băiețelul le-a făcut cu mâna, le-a mulțumit și le-a spus că-i iubește.

Tatăl unui alt puști a sunat la poliție spunând că fiul său este singur și trist de ziua lui și că nu are cu cine sărbători din cauza restricților impuse de pandemia de coronavirus. Reacția poliției? Au venit cu 7 mașini, au oprit în fața casei și au cântat în cor „la mulți ani”.

Alt băiețel din Cumbria, UK, a primit și un mic cadou din partea polițiștilor veniți să-i cânte, în fața casei, „la mulți ani”. Filmulețul a adunat zeci de mii de vizualizări și a primit multe mesaje de apreciere. Scene asemănătoare s-au derulat și în alte orașe. Polițiști din mai multe departamente fac astfel de gesturi pentru a-i face pe oameni să se simtă importanți de ziua lor.

stream_img.jpg

Frankie a primit și un mic cadou din partea oamenilor legii
Frankie a primit și un mic cadou din partea oamenilor legii
 
 
Loading...