Este oficial! Festivalul de Film de la Veneţia va avea loc în septembrie

Ultima actualizare:

    Regizorul Todd Phillips și Joaquin Phoenix, la Festivalul de Film de la Veneția din 2019Foto: Getty
Regizorul Todd Phillips și Joaquin Phoenix, la Festivalul de Film de la Veneția din 2019Foto: Getty

Vești bune pentru cinefili! Luca Zaia, guvernatorul regiunii Veneto, a confirmat că Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia va avea loc în septembrie, aşa cum era programat.

Zaia, membru în conducerea Biennale di Venezia, a precizat şi că, din cauza pandemiei şi a restricţiilor impuse în întreaga lume, care au afectat industria cinematografică, este posibil ca la eveniment să participe mai puţine producţii, conform news.ro. Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia este cel mai longeviv eveniment de gen din lume. Cate Blanchett va fi preşedintele juriului celei de-a 77-a ediţii, care urmează să debuteze pe 2 septembrie.

Italia ridică restricțiile de călătorie din 3 iunie

Italia va ridica restricţiile de călătorie începând cu 3 iunie, dată de la care cetăţenii din statele membre ale Uniunii Europene nu vor mai fi plasaţi în carantină după intrarea în ţară.

În urmă cu o săptămână a fost anunţat că cea de-a 17-a ediţie a Bienalei de Arhitectură şi a 59-a ediţie a Bienalei de Artă de la Veneţia au fost amânate cu câte un an, astfel că vor avea loc în 2021, respectiv 2022.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net